Jozef Legéň Správy

Oslavy 10-teho výročia vstupu do EÚ: Bohatý program v Žiline vyvrcholí kapelou Vidiek

Aj v Žiline si pripomenieme jubilejné výročie vstupu Slovenska do Európskej únie (EÚ). Tešiť sa môžete na bohatý program plný zaujímavých hostí. Pozrite sa, čo všetko na vás počas osláv čaká.

Ilustračný obrázok k článku Oslavy 10-teho výročia vstupu do EÚ: Bohatý program v Žiline vyvrcholí kapelou Vidiek
Zdroj: TASR

Už je to desať rokov, čo je naša krajina členom EÚ. Pri tejto príležitosti si aj v našom meste budete môcť užiť oslavy tohto jubilea. Na Námestí Andreja Hlinku sa uskutočnia túto sobotu a pre divákov je počas nich pripravený skutočne pestrý program.

Na podujatí svoje hudobné a tanečné umenie odprezentujú žiaci umeleckých a hudobných škôl ako i mnohé zaujímavé tanečné, folklórne a umelecké skupiny zo Žiliny a blízkeho okolia. Do tanca Vám zahrajú a zaspievajú hudobné skupiny Walter Schnitelsson, Fuera Fondo a Vidiek.

Informačná kancelária Európskeho parlamentu na Slovensku bude mať pre návštevníkov osláv pripravený informačný stánok k voľbám do EP 2014, v rámci ktorého sa budú môcť občania informovať, spýtať, diskutovať a oboznámiť so všetkým čo potrebujú vedieť o voľbách do Európskeho parlamentu, ako i o Európskom parlamente a jeho fungovaní, štruktúre, činnostiach a náplni práce. Predstavitelia IKEP Slovensko budú mať pre návštevníkov pripravených i množstvo informačných materiálov o Európskom parlamente a nadchádzajúcich parlamentných voľbách, ako i veľa zaujímavých vecných predmetov a cien, ktoré budú môcť návštevníci osláv vyhrať v interaktívnych súťažiach.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM