Jozef Legéň Krimi

Podgurážený mladík (22) fyzicky napadol ženu, chytil ju pod krk a olúpil

Muž z Kláštora pod Znievom bezdôvodne podľa polície v nedeľu fyzicky napadol a olúpil 47-ročnú ženu. Mladík podgurážený alkoholom spôsobil žene hmotnú škodu 25 eur. V prípade preukázania viny si môže posedieť v base až 8 rokov.

Ilustračný obrázok k článku Podgurážený mladík (22) fyzicky napadol ženu, chytil ju pod krk a olúpil
Foto: Rastislav Búgel / Zdroj: TASR

Policajti z Príboviec zadržali 22-ročného muža z obce Kláštor pod Znievom(okres Martin), ktorý v nedeľu 21. apríla večer na ulici v obci podľa polície bezdôvodne fyzicky napadol 47-ročnú ženu.

„Muž podgurážený alkoholom ženu udrel po tvári a potom sa jej z ruky snažil vytrhnúť igelitovú tašku. Následne ženu chytil pod krk a odsotil dozadu, pričom žena spadla na zem. Žene násilím vytrhol tašku, ktorá sa roztrhla. Z tašky vybral cigarety a peňaženku. Žene spôsobil hmotnú škodu vo výške asi 25,–€. Žena pri incidente neutrpela zranenia, ktoré by si vyžiadali lekárske ošetrenie. 22 ročného muža vyšetrovateľ obvinil z lúpeže,“ informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Obvinený mladý muž je stíhaný na slobode. V prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM