Futbal

Opatrenia v Žiline pre predkolo Ligy majstrov. Obmedzenia v doprave aj na tribúnach

Pod Dubňom sa odohrá prvý zápas tretieho predkola Ligy majstrov. Trenčianski futbalisti vybehnú na trávnik proti Legii Varšava. Stretnutie sa nezaobíde bez bezpečnostných opatrení.

Ilustračný obrázok k článku Opatrenia v Žiline pre predkolo Ligy majstrov. Obmedzenia v doprave aj na tribúnach
Zdroj: TASR

Žilinská polícia prijala v súvislosti s prvým zápasom tretieho predkola futbalovej Ligy majstrov 2016/2017 medzi AS Trenčín a Legiou Varšava, ktorý sa uskutoční v stredu 27. júla o 20:30 v Žiline, niekoľko bezpečnostných opatrení. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Žiline Jana Balogová.

Upozornila, že hlavne v blízkom okolí futbalového štadióna v Žiline budú dočasné dopravné obmedzenia. „Najmä, čo sa týka ulíc Športovej, Uhoľnej a Hviezdoslavovej. Na ulici Uhoľná nebude možné počas dňa parkovanie a na premávku tu bude dohliadať mestská polícia. Na ďalších uliciach a v meste budú riadiť a usmerňovať dopravu príslušníci Policajného zboru,“ uviedla Balogová.

Polícia podľa nej tiež požiadala mesto Žilina, aby v súvislosti s konaním sa futbalového zápasu vydalo zákaz predaja alkoholických nápojov priamo na futbalovom štadióne a v pohostinských zariadeniach v blízkosti futbalového štadióna. „Polícia žiada najmä futbalových fanúšikov, ako aj širokú verejnosť, o dôsledné rešpektovanie pokynov polície, o toleranciu a trpezlivosť pri riadení dopravy,“ dodala krajská policajná hovorkyňa.

Doplnila, že opatrenia prijal aj organizátor futbalového stretnutia. „Okrem iného upozorňuje, že na tribúny vyhradené pre fanúšikov klubu AS Trenčín (všetky s výnimkou sektora hostí) nebudú z bezpečnostných dôvodov vpustení občania s poľskými identifikačnými dokladmi. Aj v prípade, že budú mať zakúpenú platnú vstupenku,“ uzavrela Balogová.

Čítajte tiež:

Druhý zápas na domácej pôde: Šošoni sa dočkali, povzdubudivé slová trénera

Žilinskí vlci hlásia nové posily: Prichádza aj hráč so skúsenosťami z KHL

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM