Jozef Legéň Kultúra

One woman show: Halina Pawlowská predstavila Žilinčanom Banánovú rybičku

Dom odborov navštívilo vo štvrtok 7. Marca niekoľko stoviek ľudí. Všetci sa spoločne prišli spolu pobaviť na vystúpení známej českej osobnosti. Halina predstavili žilinskému publiku dvojhodinovú standing show s názvom banánová veľryba.

Ilustračný obrázok k článku One woman show: Halina Pawlowská predstavila Žilinčanom Banánovú rybičku
Zdroj: TASR

Pre slovenské publikum nevystúpila prvýkrát, avšak pre to žilinské to bola jej premiéra. Turné odštartovala v Leviciach a postupne navštívi ešte niekoľko slovenských miest.

„ Slovenské publikum je bezchybné. Milujem Slovákov a na to žilinské publikum sa veľmi teším,“ povedala nám Halina pred začiatkom vystúpenia.

Hneď v úvode zahrial divákov Michal Červienka, ktorý predviedol strhujúcu hru na akordeón. Tohto hudobníka mnohí z nás poznajú z talentovej súťaže. Michal celú show nielen otvoril, ale aj uzavrel.

Halina Pawlowská bavila divákov celé dve hodiny a po skončení programu nasledovala jej autogramiáda. Tieto show pripravuje pre ľudí už viac ako 10 rokov, ako sama povedala „ moje prvé vystúpenie bolo v šiestich rokoch, ale prvá moja one woman show bola v roku 1993.“

Okrem divadelných vystúpení sa preslávila aj televíznymi talk show, s ktorými si v súčasnosti dala pauzu. Na otázku, či v blízkej dobe chystá niečo nové, nám odpovedala „ Premýšľam a zároveň aj pracujem na novej cestovateľskej talk show.“

A j po dvadsiatich rokoch vystupovania prišla na javisko plná entuziazmu, čo zapôsobilo na divákov, ktorí si jej energický prejav naplno užili a odchádzali s úsmevom na tvárach.

foto: TASR

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM