Jozef Legéň Rôzne

Nuda cez víkend v Žilinskom kraji nehrozí: Vyberte si s nami!

Je škoda zostávať doma, keď sa v našom regióne množstvo zaujímavých podujatí. Prinášame vám výber z nich. Neváhajte a vyberte sa!

Ilustračný obrázok k článku Nuda cez víkend v Žilinskom kraji nehrozí: Vyberte si s nami!
Zdroj: TASR

Fest ftipný

24.5.2013 o 20:00, Lounge Bar Martin

Myslíš , že si ftipný? HaHa! Myslíš, že si fest ftipný? Dovoľ aby som sa zasmial. HaHaHa!
Vybaľ svoje lacné vtípky a nechaj sa vysmiať na prvej martinskej Stand Up Comedy FEST FTIPNÝ. Zraz zaujímavých ľudí začne v Loungei na bare o 20.00, kde sa bude nalievať guráž a inšpirácia. A potom už len ty, mikrofón, všetky uši v sále a smiech cez slzy smiechu. Myslíš že máš na to gule? Zábavno-súťažné podujatie potrebuje práve teba. Tak sa hlás a nezabudni, že komu sa smejú naposledy, tomu sa smejú najlepšie.

Malý trh: jarmok

25.5.2013, 10:00–15:00, Nová Synagóga Žilina

Malý trh v máji prekvapí všetkých svojich pravidelných návštevníkov. Špeciálne pre tentokrát bude umiestnený v Novej synagóge. Tu otestuje Pódium, aktuálnu inštaláciu architekta Jakuba Kopca vo vznikajúcej kunsthalle. Všetci, ktorí si chcú nakúpiť kvalitnú zeleninu a čačky-mačky, ochutnať dobrú kávu a koláče a pozrieť si marionetové divadielko, by nemali premeškať práve takto zladené podujatie.

4DMusic ( ČISTYCHOV, DNA, MIŠO BIELY, G-BOD )

25.5.2013 o 21:00, DisckoClub STAR Ovčiarsko

Prvý exluzívny koncert zoskupenia 4D po krste albumu KRYŠTAL jedine v Disco Clube STAR Ovčiarsko.

MS vo varení a jedení bryndzových halušiek 2013

25.5.2013, Terchová – Amfiteáter Nad Bôrami

Dňa 25.mája 2013 sa v Terchovej uskutoční už 19.ročník MS vo varení a jedení bryndzových halušiek 2013. Toto podujatie sa pomaly udomácňuje v Terchovskom bohatom repertoári podujatí. Viac informácií o podujatí sa dočítate po roztvorení článku.

Leto v Turčianskej záhradke

25.-26.5.2013, Jasenská a Valčianska dolina

Posledný májový víkend bude plný športových aktivít. Stačí prísť v sobotu 25. mája do Jasenskej doliny a 26. mája do Snowlandu do Valčianskej doliny. Na svoje si prídu najmä cyklisti, pripravené sú aj hry a súťaže pre deti.

Arakain – 30. výročie kapely

25.5.2013 o 20:00, SMERR MUSIC CLUB, Žilina

Arakain je česká heavy metalová skupina, ktorá bola založená v roku 1982 ako amatérsky rockový súbor, ktorého zakladateľmi bol spevák Aleš Brichta, gitarista Jiří Urban a bubeník Miroslav Nedvěd. Už od svojho vzniku pevne zastávala líniu razantnej heavy metalovej priamočiarej hudby s prevažne vlastnou tvorbou, ktorá od začiatku oslovila veľký počet fanúšikov. Stala sa vyhľadávanou koncertnou skupinou, ktorá hrávala časť programu aj prevzaté piesne zahraničných metalových legiend a súčasných špičiek. V roku 2002 Brichta pri 20. výročí skupiny sa ju rozhodol opustiť. V súčasnej zostave Arakainu ostal z pôvodných členov len Jiří Urban.

Detská nedeľa

26.5.2013, Múzeum slovenskej dediny, Martin

Deň detí sa nám blíži. Oslávme ho s našimi najmilšími a folklórom. Vystúpenie detských folklórnych súborov, putovanie rozprávkou, súťaže, tombola. Všetko pre detských návštevníkov!

Pomáda

26.5. o 18:00 aj 27.5. o 18:00 v Kultúrnom dome v Námestove

Legenda prichádza na Slovensko. České muzikálové hviezdy s hosťujúcou Nelou Pociskovou, Jankom Slezákom a tanečníkmi z RDS COMPANY, v réžii a choreografii Jána Ďurovčíka .

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM