Jakub Forgács Hokej

Nové posily pre žilinský hokej: Káder doplnili štyria hráči, z toho dvaja legionári

Slovenský hokejový klub MsHK DOXXbet Žilina sa posilnil o štvoricu nových hráčov. Do tímu vlkov pribudli traja útočníci a obranca.

Ilustračný obrázok k článku Nové posily pre žilinský hokej: Káder doplnili štyria hráči, z toho dvaja legionári
Zdroj: TASR

V tíme „vlkov“ budú do konca sezóny pôsobiť útočníci Radoslav Kropáč, Matej Síkela, Tomáš Káňa a obranca Jakob Milovanovič. Informovala oficiálna stránka klubu.

Kropáč (39) v minulosti už dvakrát hral na severe Slovenska. Aktuálnu sezónu odohral len jediný duel v drese Nových Zámkov. Síkela sa v tíme stretne s trénerom Petrom Mikulom, s ktorým sa tešil zo zisku extraligového titulu vo Zvolene. Útočník (24) prichádza na hosťovanie do Žiliny práve z klubu pod Pustým hradom. V doterajšom priebehu extraligy nazbieral 6 bodov (4+2) v 22 stretnutiach. „Títo dvaja hráči nastúpia už v nedeľu v Košiciach, Kropáč je skúsený krídelník, Síkela tvorivý center. Verím, že sa im bude v našom klube dariť,“ vyjadril sa športový riaditeľ Imre Valášek.

Ďalšími novými tvárami v tíme sú dvaja legionári. Slovinec Milovanovič už v sezóne 2010/2011 obliekal dres „vlkov“. Čech Tomáš Káňa (27) je odchovancom vítkovického hokeja. V prebiehajúcej sezóne to bude už jeho tretie pôsobisko po českej druhej lige a nemeckej tretej lige. „Administratívne záležitosti oboch hráčov nás limitujú a predstavia sa až v domácom dueli proti Banskej Bystrici, 30. decembra,“ dodal Valášek.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM