Igor Petrík Rôzne

Neviete ešte, kam vyraziť za oddychom? V Žiline sa ani cez víkend nebudete nudiť, pozrite PREHĽAD

Aj tento víkend sú pripravené v Žiline akcie rôzneho druhu. S naším prehľadom sa v nich ľahko zorientujete a potom si stačí už len vybrať.

Ilustračný obrázok k článku Neviete ešte, kam vyraziť za oddychom? V Žiline sa ani cez víkend nebudete nudiť, pozrite PREHĽAD
Zdroj: TASR

Radio Ivo (Cz): Život nedoceníš je prenesenie rozhlasovej hry na divadelné dosky bez akejkoľvek transformácie. Jej zásadný rozdiel je však v tom, že vzniká priamo pred očami diváka. Uvedie Stanica Žilina-Záriečie v piatok 13. marca o 19.00 hod.

Disjockejové je bláznivý večierok dvoch disjockejov, DJ Martin (Petr / Midi Lidi) + DJ Mirka (Johana / Kazety), ktorí okrem šialeného hudobného výberu rozpumpujú tanečný parket aj svojimi excentrickými tanečnými kreáciami. Začína o 19.00 hod. v piatok 13. marca na Stanici Žilina-Záriečie.

Trpká cesta k svetskej sláve, utajený či skrytý smútok komikov. Ale aj nevšedný životný príbeh geniálneho amerického herca, komika a režiséra Bustera Keatona, u nás známeho aj pod menom Frigo – to všetko veľmi výrazne poslúžilo autorovi Stanislavovi Štepkovi, aby napísal na základe spletitých životných osudov veľkého amerického klauna svoju prvú neradošinskú hru Sláva. Pozrieť si ju môžete v Dome odborov, Žilina, v sobotu 14. marca o 15.30 a 19.00 hod.

Chcete vidieť sci- fi klasiku Votrelec v režisérskej verzii? Zažiť ho môžete v Cinemax-e Žilina, v sobotu 14. marca o 20.30 hod.

Akých ľudí potrebuje naša spoločnosť: inteligentných alebo empatických? Na túto tému budú diskutovať účastníci rovnomennej diskusie, ktorú pripravila Nadácia Polis v Žiline, na nedeľu 15. marca o 16.00 hod. Vstup je voľný.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM