Jozef Legéň Správy

Neseď doma tour: V Žiline zahrajú tri talentované kapely

Tri mladé slovenské kapely sú na svojom spoločnom turné. Cez víkend dorazí Neseď doma tour aj do Žiliny. Domáca kapela Bod omylu s kapelami Sám sebou a Známymi tvárami ponúkne nezabudnuteľný koncert.

Ilustračný obrázok k článku Neseď doma tour: V Žiline zahrajú tri talentované kapely
Zdroj: Dnes24.sk

Velkolepé turné

Tri mladé kapely Známe Tváre, Sám Sebou a Bod Omylu sú spoločne na Neseď doma tour, ktoré odštartoval koncert v Humennom. Kapely sa v minulom roku prezentovali novým materiálom. Známe Tváre novým albumom “Planéta šťastie”, Sám Sebou albumom “Zrkadlo” a Bod Omylu svojím EP “V tichu tvojich slov”.

Koncertná šnúra sa prehupla do svojej druhej polovice a kapely čaká zatiaľ najlepší koncertný víkend. V piatok 26.4. v Spišskej Novej Vsi a v sobotu 27.4. v Žilinskom Smerr Music Clube sa Bod Omylu, Známe Tváre a Sám Sebou predstavia publiku, ktoré nikdy nesklame.

„Na koncert v Žiline sa s chalanmi veľmi tešíme. Sme tam domáci a chceme aby bola čo najlepšia show. Preto pripravujeme premakanejší playlist a nejaké to prekvapenie v podobe hosťovania. Táto tour je pre nás výnimočné hlavne tým, že je to naše prvé turné, takže s mnohými vecami sa stretávame po prvý krát. Snažíme sa pre ľudí vytvárať príjemné a uvoľnené prostredie.,“ prezrádza Lukáš z kapely Bod Omylu.

Domáca kapela

Kapela Bod Omylu prvý concert odohrala pred 3 rokmi. Na začiatku 2012 od nich odišiel gitarista a začalo sa pre nich nové obdobie. „Šli sme do toho akoby úplne nanovo, začali sme to brať trošku vážnejšie než len víkendovú zábavku a podarilo sa nám nahrať EP, na ktoré chceme nadviazať novým albumom už na jeseň. Vydali sme prvý videoklip a snažíme sa čo najviac koncertovať a makať na nových veciach,” povedal Lukáš. Žilinský koncert bude otvárať kapela Grow up, na ktorú sú fanúšikovia veľmi zvedaví, keďže mladých skupín v našom regióne je stále menej a menej.

Výnimočnosť koncertu v Žiline je pre kapelu veľká. Sú domácou kapelou. „Poznáme tunajších fans a za dlhodobú podporu pre nich chceme pripraviť skvelý večer. Perfektný je aj klub, kde sa to celé odohrá. Smerr Music Club je v súčasnosti jedným z najkvalitnejších hudobných klubov na Slovensku. Veľmi sa na sobotu tešíme,” uzavrel Lukáš. Pre fanúšikov si chlapci z kapely pripravili aj videopozvánku a veria, že ľudia na koncertoch sa zabavia. Taktiež sa fanúšikovia môžu zapojiť aj do súťaže o cd a odznaky kapiel prostredníctvom ich FB udalosti.

Neseď doma tour: Program

27.04 • ŽILINA – Smerr music club
10.05 • TRENČÍN – Piano club
31.05 • POPRAD – Rock Fabric

foto: Bod Omylu, FB

Nesed_doma_tour
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM