Aktualizované Krimi

Nešťastie dopadlo tragicky: Pred tunelom došlo k nehode kamiónov a osobného auta!

Nešťastie vzalo ľudský život! Smrť jedného človeka si podľa slov záchranárov vyžiadala nehoda kamiónov a osobného auta.

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie dopadlo tragicky: Pred tunelom došlo k nehode kamiónov a osobného auta!
Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok po pol desiatej hodine doobeda boli hasiči vyslaní k dopravnej nehode 2 kamiónov a 1 osobného motorového vozidla, ktorá sa stala na ceste č. I/11 pred tunelom Horelica v katastri obce Oščadnica, okres Čadca.

„Pri dopravnej nehode sa zranili traja ľudia, ktorí boli vo vozidlách zakliesnené a hasiči ich museli vyslobodiť,“ informovala Miroslava Ondrichová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Žiline so slovami, že zranení boli odovzdaní záchranárom záchrannej zdravotnej služby. „Hasiči zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru,“ doplnila.

Na mieste udalosti zasahovalo podľa Ondrichovej 11 hasičov z Čadce, Kysuckého Nového Mesta a Turzovky so štyrmi kusmi hasičskej techniky. „Na miesto udalosti boli následne povolaní aj hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline so žeriavom a aj ťažká technika určená na vyslobodzovanie a odťahovanie kamiónov. Cesta je počas odstraňovania následkov nehody uzavretá a hasiči ešte stále na mieste udalosti zasahujú,“ dodala hovorkyňa.

Nehoda napokon má žiaľ aj tragickú bilanciu. „Jeden človek je mŕtvy a ďalší dvaja ťažko zranení,“ povedal pre portál Žilina 24 Boris Chmel, manažér komunikácie s verejnosťou Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Slovenskej republiky.

Foto: ilustračné

Tragická nehoda si vyžiadala jeden ľudský život
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM