Marcel Mojžiš Krimi

Neďaleko Žiliny havaroval kamión: Vodič v šoku, porozhadzované drevo a rozrytá záhrada! FOTO

V dedine neďaleko Žiliny došlo k dopravnej nehode kamiónu. Vyslaní hasiči po príchode na miesto zistili, že nákladiak sa nachádza v záhrade rodinného domu, vodič bol podľa ich slov v šoku.

Ilustračný obrázok k článku Neďaleko Žiliny havaroval kamión: Vodič v šoku, porozhadzované drevo a rozrytá záhrada! FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Necelú hodinu po polnoci boli hasiči z hasičskej stanice v Kysuckom Novom Meste vyslaní k dopravnej nehode kamiónu do obce Povina v okrese Kysucké Nové Mesto. „Hasiči po príjazde zistili, že poľský kamión sa nachádza v záhrade rodinného domu, pričom je zničené oplotenie, rozrytá záhrada, po záhrade je porozhadzované drevo a poškodený je ovocný strom. Vodič sa nachádzal mimo vozidla a bol v šoku. Na mieste bol ošetrený osádkou záchrannej zdravotnej služby,“ povedala Miroslava Ondrichová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského  a záchranného zboru v Žiline.

Hasiči prieskumom zistili, že k úniku prevádzkových kvapalín nedošlo. Náves kamiónu bol nepoškodený. „Hasiči asistovali odťahovej službe pri vyťahovaní kamiónu, nakoľko hrozilo, že dôjde k poškodeniu podvozku, resp. nádrží PHM a následnému úniku pohonných hmôt,“ uviedla ďalej Miroslava Ondrichová.

V OBRAZOCH: Kamión skončil v záhrade rodinného domu
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM