Zuzana Gadušová Samospráva

Najkrajšie sviatky sa už pomaly blížia: Pozrite, ako budú v meste rozmiestnené vianočné stánky!

Najkrajšie sviatky roka sa už pomaly, ale isto blížia! Jednoznačným znakom toho je, že mesto už vyhlásilo obchodnú verejnú súťaž na prenájom vianočných stánkov. Vieme už aj, ako budú stánky umiestnené na Mariánskom námestí, veď si to pozrite sami...

Ilustračný obrázok k článku Najkrajšie sviatky sa už pomaly blížia: Pozrite, ako budú v meste rozmiestnené vianočné stánky!
Zdroj: Dnes24.sk

Mesto vyhlásilo verejnú súťaž týkajúcu sa vianočných trhov. Prenájom stánku na trhoch sa týka obdobia od 1.12 2014 do 23.12. 2014 s možnosťou predĺženia až do 2.1. 2015. Predmetom jedného z nájmov je sedem drevených stánkov ( 4 × 3 m) na predaj len s občerstvením a to na Mariánskom námestí. Pozrite si, kde budú stáť tento rok v našej fotogalérií.

Aké sú podmienky?

Nájomník musí predávať občerstvenie, nápoje a gastronomický sortiment typický pre adventné obdobie a vianočné sviatky. Sortiment uvedený v návrhu bude záväznou súčasťou obsahu nájomnej zmluvy. Budúci nájomca je povinný dodržať ponuku tohto sortimentu počas celého obdobia, kým má stánok prenajatý. Inak bude nahradený ďalším nájomníkom.

Nájomné sa bude platiť jednorazovou platbou v určený deň a hradí sa na celé obdobie podnájmu. Účastník súťaže musí predložiť návrh na uzavretie zmluvy spolu s ďalšími náležitosťami do obchodnej verejnej súťaže na prenájom stánkov s občerstvením formou elektronickej aukcie. Na základe tej už bude len prizvaný do elektornickej aukcie.

Onedlho sa súťaž uzatvára

Účastníci, ktorí splnia podmienky vyhlasovateľa, bude zaslaná výzva na účasť v aukcii s ďalšími informáciami. Ak chcete mať stánok, musíte však zložiť zábezpeku v prospech účtu Mesta Žilina v termíne do 24.10 2014 vo výške 500 eur do 12:00 hod. Elektronická aukcia sa ukončí dňa 30.10 2014 o 10:00 hod. Ak splníte všetky podmienky príde vám výzva na účasť v aukcii. Vyvolávacia cena elektronickej aukcie je 900 eur na celé obdobie. Výsledky budú zverejnené 4.11.2014 do 10:00 hod. na stránke mesta Žilina.

Foto:ilustračné

Ako budú v Žiline rozmiestnené stánky počas Vianoc?
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM