Jozef Legéň Iné športy

Nábor nových florbalových talentov: Žilinské kobylky hľadajú posily

Žilinský florbalový klub FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina vyhlásil nábor pre deti. Ak máš medzi 6 až 15 rokmi a máš záujem hrať florbal, neváhaj a pripoj sa. Okrem náboru mládežníckych talentov, kobylky čakajú túto sezónu až tri celoslovenské ligy a štyri regionálne.

Ilustračný obrázok k článku Nábor nových florbalových talentov: Žilinské kobylky hľadajú posily
Zdroj: Dnes24.sk

Tradičný florbalový klub FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina robí trvalý nábor hráčov vo veku od 6 do 15 rokov. Pokiaľ máš záujem o dynamicky sa rozvíjajúci šport, ktorý sa hráva v telocvični, športovej hale so špeciálnou florbalovou hokejkou a loptičkou prihlás sa na baranek@uniza.sk alebo 0907 647 791. Vi­acej informácii o klube a florbale nájdeš na http://www.grasshoppers.utc.sk/.

„Príď a vyskúšaj si túto kolektívnu športovú hru podobnú ľadovému hokeju a hokejbalu. Na začiatok ti stačí chuť a športové oblečenie do haly. Florbalový materiál zapožičiame,“ informuje Daniel Baránek z klubu FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina.

„V nasledujúcej sezóne 2013/2014 budeme hrať 3 celoslovenské ligy (extraliga muži, 1. liga muži, extraliga juniori) a 4 regionálne ligy (dorast, starší žiaci, mladší žiaci, prípravka) 14.9.2013 začína 1. liga mužov, 21.9.2013 extraliga mužov, 29.9.2013 extraliga juniorov,“ dodáva na margo novej sezóny Baránek.

My vás budeme o výsledkoch našich kobyliek pravidelne informovať a naša redakcie praje celému tímu ako aj novým nádejným talentom plno úspechov.

foto: FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina

Nábor nových florbalových talentov
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM