Správy

Na trati začali vymieňať koľajnice: Železnice upozorňujú na výluky aj uzatvorenie priecestia

Na trati treba rátať s obmedzením, dôvodom je súvislá výmena koľajníc. Upozornili na to Železnice Slovenskej republiky. Tu sú ďalšie informácie...

Ilustračný obrázok k článku Na trati začali vymieňať koľajnice: Železnice upozorňujú na výluky aj uzatvorenie priecestia
Zdroj: TASR

Železničná doprava v úseku medzi Krásnom nad Kysucou a Čadcou bude od dnes až do 10. septembra (od 8.00 do 14.00 hod.) prevádzkovaná obojsmerne iba po jednej traťovej koľaji.

Ako informovala Martina Pavliková, hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky, dôvodom je súvislá výmena koľajníc v 2. traťovej koľaji medzi železničnými stanicami Krásno nad Kysucou a Čadca.

„Železnice Slovenskej republiky na 500-metrovom úseku trate vymieňajú opotrebované koľajnice, aby zabezpečili požadovanú kvalitu zjazdnosti 2. traťovej koľaje. Počas výluk sa bude vykonávať úprava štrkového lôžka aj trolejového vedenia. Z dôvodu výmeny koľajníc dôjde 8. septembra, v čase od 8.00 hod. do 13.00 hod. k uzatvoreniu železničného priecestia v miestnej časti Čadce – Horelici,“ priblížila Pavliková.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM