Igor Petrík Krimi

Nehoda na kruháči v Žiline: Passat nabúral do dvoch áut aj rodinného domu! FOTO

V Žiline došlo na kruhovom objazde k nehode. Vodič (32) Passatu podľa polície najskôr nabúral do Toyoty, následne aj do Opla a potom auto odhodilo do zábradlia, ktoré prerazilo a narazilo do rodinného domu.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na kruháči v Žiline: Passat nabúral do dvoch áut aj rodinného domu! FOTO
Zdroj: Policajný zbor SR

V utorok popoludní podľa polície spôsobil v Žiline na kruhovom objazde na ulici Závodskej dopravnú nehodu vodič (32) jazdiaci na vozidle VW Passat.„Počas jazdy z dôvodu nedisciplinovaného správania prešiel križovatkou v priamom smere tak, že prednou časťou narazil do ľavej bočnej strany vozidla Toyota Avensis, ktoré po kruhovom objazde viedol 33-ročný vodič. Po náraze bolo vozidlo Toyota odhodené a vozidlo VW Passat narazilo do ďalšieho auta Opel Astra, ktoré v opačnom smere viedol 47-ročný vodič,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Tá ďalej dodala, že po tomto náraze bolo vozidlo VW Passat odhodené vľavo do kovového zábradlia, ktoré prerazilo a narazilo do rodinného domu. Pri dopravnej nehode bol poškodený aj stĺp verejného osvetlenia. Polícia informovala, že vodič passatu po nehode z miesta ušiel. Muži zákona ho však vo veľmi krátkom čase vypátrali. Následne sa vodič podrobil dychovej skúške, pri ktorej mu bolo namerané 1,15 mg/l alkoholu v dychu (v prepočte 2,40 promile).

Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam dvoch spolujazdcov vo vozidle VW Passat, ktorí podľa predbežnej lekárskej správy utrpeli ľahké zranenia. Iné osoby pri nehode zranenia neutrpeli. Hmotná škoda je odhadnutá na cca 2 500 €. Poverený príslušník PZ obvinil Žilinčana (32) z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Stíhaný je na slobode a v prípade preukázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

V Žiline sa stala búračka na kruhovom objazde, zábery z miesta nehody!
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM