Lukáš Zavacký Krimi

Muž zašiel za vedúcou potravín, zavrel dvere, namieril zbraň... Žilinskí policajti vyhlásili pátračku

Polícia v Žiline, podľa vlastných slov, intenzívne pátra po doposiaľ neznámom páchateľovi, ktorý lúpežne prepadol predajňu potravín neďaleko nášho mesta. Podrobnosti vnútri...

Ilustračný obrázok k článku Muž zašiel za vedúcou potravín, zavrel dvere, namieril zbraň... Žilinskí policajti vyhlásili pátračku
Zdroj: TASR

K incidentu došlo podvečer 17. mája v obci Bitarová. Hľadaný sa po tom, ako vošiel do predajne, pýtal na vedúcu obchodu. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline, Jana Balogová.

„Pracovníčka predajne ho následne zaviedla do kancelárie v zadnej časti. Keď vošli do kancelárie, muž zatvoril dvere a na ženu namieril strelnú zbraň. Povedal jej, aby otvorila trezor a dala mu všetky peniaze. Tá mu z obavy o svoj život vybrala z trezoru hotovosť 700 eur,“ uviedla.

Ako pokračovala ďalej, páchateľ vzal zo stola telefón, vytiahol kľúč z dverí a vyšiel von. „Ženu zamkol v miestnosti a z potravín odišiel na neznáme miesto. Prípad prevzal vyšetrovateľ, ktorý začal trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže. Polícia na ňom intenzívne pracuje a po mužovi pátra,“ dodala J. Balogová.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM