Futbal

MŠK Žilina ohlásili nové meno v tíme: Šošonov posilní skúsený stredopoliar

Futbalisti spod Dubňa podpísali trojročnú zmluvu s novým hráčom, stredopoliarom. V krátkej dobe je po Bosniakovi Haskićovi ďalšou posilou šošonov.

Ilustračný obrázok k článku MŠK Žilina ohlásili nové meno v tíme: Šošonov posilní skúsený stredopoliar
Zdroj: TASR

Ďalším hráčom, ktorý posilní ofenzívne rady MŠK Žilina, je stredopoliar Filip Hlohovský. V nedeľu sa s vedením klubu dohodol na trojročnej zmluve. Informovala o tom oficiálna webstránka účastníka Fortuna Ligy.

Rodák z Handlovej, ktorý už pôsobil pod trénerom Adriánom Guľom v Trenčíne, prichádza z mužstva FK Senica. V aktuálnom ročníku Fortuna ligy skóroval trikrát a bol doposiaľ najlepším strelcom tímu zo Záhoria. Pritom len nedávno do MŠK Žilina prestúpil 26-ročný Bosniak Nermin Haskić z druholigových FC VSS Košice. Naopak, opačným smerom putuje Michal Klec, ktorý odchádza do Senice na hosťovanie do konca sezóny.

„Rozhodli sme sa pre zvýšenie konkurencie a kvality v útočnej fáze hry. Skúsený hráč, schopný hrať aj v centrálnom, aj v krídelnom priestore. Slušné štatistiky vo finálnych činnostiach, pozná spôsob nášho procesu. Veríme, že zúročí skúsenosti a pomôže tímu napredovať,“ povedal pre klubový web Adrián Guľa, tréner MŠK Žilina.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM