Adela Fruckova Kultúra

Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Žiline, ktoré vám spríjemnia voľné dni

Ani sme sa nenazdali a ďalší víkend už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Žiline môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Môžeme sa tešiť, ďalší víkend je už pred nami: Lákadlá v Žiline, ktoré vám spríjemnia voľné dni
Zdroj: VLN

Ďalší víkend je už pred nami. Je ten pravý čas sa rozhodnúť, ako ho chcete prežiť. Ak máte chuť si vyraziť na nejaké zaujímavé podujatie, prinášame vám niekoľko tipov.

Miro Remo – Masterclass , autorská projekcia piatok 8. 4. 2016, 19.00, Stanica Záriečie

V piatok si kuknite na Stanici Záriečie film o kontroverznom režisérovi. Miro Remo je označovaný ako kontroverzný režisér a pritom je to jeden z najmilších ľudí medzi filmármi. Venuje sa hlavne dokumentom, ale nezľakne sa ani klipov, hraných scén, či krátkych filmov.

ZLOČIN A TREST 8.apríl o 19:00, Mestské divadlo Žilina

Skultúrnite si piatok. Fascinujúca adaptácia výnimočného Dostojevského románu o prekročení hraníc. Sám Dostojevskij ho označil ako „psychologický záznam o jednom zločine." Mladý chudobný študent Raskoľnikov, ktorého vylúčili z univerzity, podľahne svojmu ľahkomyseľnému presvedčeniu, že je výnimočný a odváži sa v mene dobra zabiť.

Silné Reči v Tvojom Meste – ŽILINA 9.apríl o 20:00, Klub Kolečko

Silné reči sú jednou z najlepších a najobľúbenejších stand-up comedy shows u nás. Ak máte chuť zabaviť sa na veciach, o ktorých sa nehovorí, príďte nás navštíviť Klub Kolečko.

CORAgeo ICE HOCKEY TOURNAMENT 09.04.16, 09:00–17:30 v MsHK DOXXbet aréna, Žilina

Príďte sa pozrieť na hokejový turnaj žiakov 6. ročníka CORAgeo ICE HOCKEY TOURNAMENT, ktorý sa bude konať dňa 9.4.2016 od 09:00 do 17:30 hod na hlavnej hale zimného štadióna v Žiline. Pre verejnosť je vstup voľný.

SOBOTA S ROZPRÁVKOU 9.4. o 10:00, Bábkové divadlo Žilina

Ak máte doma malé ratolesti, určite ich poteší, keď ch zoberiet v sobotu do Bábkového divadla v Žiline. Inscenované čítanie a tvorivé dielne pre deti od 3 rokov.

ÍDOMENEUS 09/04 SOBOTA 19.00, Mestské divadlo Žilina

Ak nemáte ešte program na sobotu, navštívte naše divadlo. Jeden z najuvádzanejších súčasných nemeckých dramatikov Roland Schimmelpfennig oživuje vo svojej hre antický mýtus o krétskom kráľovi Ídomeneovi, ktorý sa po desiatich rokoch vojny vracia víťazne domov z vyplienenej Tró­je.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM