Michal Demjanovič Futbal

Mládežníci z klubu MŠK Žilina odohrajú prestížny zápas: Talenty preverí Manchester United

Zápas sa odohrá dnes na Štadióne NTC v Poprade o 17:00. Tím Žiliny bude zložený prevažne z ročníkov 1999 a 2000. Aké sú očakávania trénera od zápasu?

Ilustračný obrázok k článku Mládežníci z klubu MŠK Žilina odohrajú prestížny zápas: Talenty preverí Manchester United
Zdroj: Dnes24.sk

V utorok sa na Štadióne NTC v Poprade o 17:00 uskutoční pre klub MŠK Žilina prestížny mládežnícky zápas. V rámci jesenného tréningového kempu mladé nádeje sa hráči MŠK Žilina U17 stetnú s rovesníkmi z Manchestru United. Slávny anglický klub sa každoročne vracia pod Tatry na sústredenie, ktoré tentokrát potrvá šesť dní.

Tím Žiliny bude zložený prevažne z ročníkov 1999 a 2000 a viesť ho bude ako hlavný tréner Tibor Goljan. „Pre hráčov MŠK Žilina je česť, že môžu hrať zápas proti takému slávnemu klubu, akým Manchester United bezpochyby je. Chceme vzorne reprezentovať značku MŠK,“ uviedol tréner pre klubovú stránku.

So svojimi zverencami neplánuje sa neplánuje zavrieť a brániť. „Ideme prezentovať pre nás typický ofenzívny herný štýl, ktorý nebudeme meniť ani s veľkosťou súperových kvalít. Stretnutie takéhoto rangu nám ukáže všetky pozitívne aj negatívne stránky. Všetci veríme, že po konečnom hvizde budú prevládať plusy,“ dodal tréner.

Pre MŠK to bude premiérové meranie síl s „červenými diablami“, predtým sa mládežníci stretli z anglických tímov s Tottenhamom, West Bromwich Albion a Queens Park Rangers.

Žilinskí futbalisti v OBRAZOCH
20
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM