Zuzana Gadušová Krimi

Hľadané sestry Sabinka (7) a Anitka (9) zachránené: Našli ich v lese

Od stredy poobedia ich hľadajú. Malé sestričky Sabinka (7) a Anitka (9) vystúpili vo svojej rodnej dedinke z autobusu a potom akoby sa pod nimi zľahla zem. Pátranie stoviek dobrovoľníkov, hasičov, policajtov a záchranárov bolo úspešné.

Ilustračný obrázok k článku Hľadané sestry Sabinka (7) a Anitka (9) zachránené: Našli ich v lese
Zdroj: TASR

O pátracej akcii sme vás iuž informovali. Viac tu: Stovky dobrovoľníkov a policajti na nohách: Sabinka (7) a Anitka (9) vystúpili z busu, potom sa po nich zľahľa zem!

Hľadané dievčatká Sabinku (7) a Anitku (9) našli špeciálne cvičený policajní psi. „Psa záchranári a policajti nasadali dnes po stope, kde bol získaný posledný výskyt nezvestných dievčat. Policajti následne prepátravali okolie označené psom. Dievčatá našli v lesnom poraste v blízkosti futbalového ihriska smerom na obec Olešná,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Žiline Janka Balogová.

Dievčatká sú na prvý pohľad v poriadku. „Obidve dievčatá sú živé a komunikujú. Na miesto je privolaný lekár. Týmto polícia odvoláva po nezvestných dievčatách pátranie a vyslovuje vďaku všetkým, ktorí sa do pátrania zapojili,“ dodala Janka Balogová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM