Jozef Legéň Krimi

Mestskí policajti o jednom z najzaujímavejších prípadov roka: Muž na zastávke MHD strihal žene vlasy

Pripravili sme pre vás mini-seriál troch najzaujímavejších prípadov, pri ktorých museli v roku 2013 zasahovať žilinskí mestskí policajti. Pri prvom vzbudil doslova mrazivú pozornosť muž na zástavke MHD, ktorý podľa polície dostal záchvat žiarlivosti.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí policajti o jednom z najzaujímavejších prípadov roka: Muž na zastávke MHD strihal žene vlasy
Zdroj: Webnoviny.sk

Práca žilinských mestských policajtov nie je ľahká. Dennodenne sa stretávajú s nečakanými situáciami, ktoré musia riešiť. Vybrali sme tri najzaujímavejšie prípady , pri ktorých vlani zasahovali naši policajti. Dnes začíname náš mini-seriál prvým z nich.

Prvý prípad zaznamenali mestskí policajti ešte začiatkom januára. „Na ul. Jaseňovej sa na hliadku MP nakontaktovala neznáma žena a uviedla, že na zastávke MHD mladý muž fyzicky napáda mladú ženu. Na mieste bol zistený muž a jeho priateľka, pričom muž v záchvate žiarlivosti nožnicami strihal poškodenej vlasy a spôsobil jej drobné zranenia v oblasti tváre,“ spomína Mestská polícia v Žiline.

Policajti ženu na mieste poučili o možnosti regresného konania a ďalšieho postupu. „Podozrivý bol predvedený na útvar Mestskej polície za účelom zistenia totožnosti. Podozrivému bol pri bezpečnostnej prehliadke odobratý elektrický paralyzer z dôvodu bezpečnosti jeho, hliadky a okoloidúcich,“ uzatvárajú policajti.

Nezabudnite, v blízkej dobe sa môžete tešiť na druhý najzaujímavejší prípad mestskej polície v Žiline v roku 2013.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM