Soňa Vanovčanová Krimi

Mestskí kontrolovali chlapcov pri škole v Hájiku a zrazu... Útekom to neskončilo!

Mestská polícia v Žiline rieši každý týždeň stovky priestupkov. Občas sa príslušníci MP stretávajú s kurióznymi prípadmi, no niekedy vznikne podozrenie, že medze priestupkov boli prekročené.

Ilustračný obrázok k článku Mestskí kontrolovali chlapcov pri škole v Hájiku a zrazu... Útekom to neskončilo!
Zdroj: TASR

Začiatkom marca spozorovali mestskí policajti prostredníctvom kamerového systému mladíkov na sídlisku Hájik. Pri prehliadke sa jeden z chlapcov dal na útek. Informovala o tom Mestská polícia Žilina (MP) na svojich internetových stránkach.

Skupinka mladíkov sa presunula pod schodisko Základnej školy – Hájik, kde ich MP kontrolovali.

„Počas kontroly sa jeden z mladíkov dal na útek. Po zadržaní bolo zistené, že sa jedná o Matej L., bytom Žilina. Pri bezpečnostnej prehliadke dobrovoľne vydal 3 ks PVC vreciek s obsahom sušenej trávnatej látky tzv. marihuany,“ uvádza MP.

„Nakoľko bolo dôvodné podozrenie, že sa jedná o trestný čin neoprávneného prechovávania omamných a psychotropných látok, jedov a iných prekurzorov, bola na miesto privolaná hliadka OO PZ Žilina – Západ, ktorá si vec prevzala. Na mieste boli podľa MP zistení ďalší mladíci: Jakub Š., Dominik F., Pavol K., Róbert R., Matej Š., a Jakub B,“ doplnila MP.

Foto: ilustračné

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM