Rôzne Rôzne

Mesto Žilina ohlásilo voľné pracovné miesta: Na aké fleky sa ľudia môžu hlásiť?

Mali by ste záujem pracovať pre naše mesto? Ak áno, v tom prípade si prečítajte, na aké pozície hľadá žilinská radnica ľudí a či nemáte záujem o niektorý z ponúkaných džobov.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Žilina ohlásilo voľné pracovné miesta: Na aké fleky sa ľudia môžu hlásiť?
Zdroj: TASR

Mesto Žilina vyhlásilo výberové konanie na obsadenie pracovného miesta riaditeľ/-ka Základnej školy, Lichardova 24. Písomnú žiadosť a požadované doklady (písomná žiadosť o zaradenie do výberového konania, overené doklady o vzdelaní, profesijný štruktúrovaný životopis, návrh koncepcie rozvoja základnej školy (cca 4 strany), preukázanie zdravotnej spôsobilosti pre výkon funkcie, potvrdenie o dĺžke pedagogickej činnosti, výpis z registra trestov (nie starší ako 3 mesiace), súhlas so spracovaním osobných údajov), treba zaslať alebo osobne odovzdať v podateľni: Mestský úrad Žilina – Odbor školstva a mládeže, Námestie obetí komunizmu 1, 011 31 Žilina

Obálka musí byť viditeľne označená heslom: „Výberové konanie ZŠ, Lichardova 24, Žilina – neotvárať!“ Termín uzávierky prihlášok je 3. novembra o 12.00 hod.

Mesto Žilina zároveň hľadá hlásateľa/-ku v mestskom rozhlase v meste Žilina v mestskej časti – Bánová, Bytčica, Trnové. Je to práca na dohodu od 1. januára 2016. Bližšie informácie sa záujemcovia dozvedia na telefónnom čísle: 041/70 63 411.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM