Soňa Vanovčanová Kultúra Správy Samospráva

Mesto Žilina oficiálne potvrdilo termín Staromestských slávností

Koncom mája sa bude konať ďalší ročník Staromestských slávností v Žiline. Potvrdil to na tlačovej konferencii Mesta primátor Igor Choma.

Ilustračný obrázok k článku Mesto Žilina oficiálne potvrdilo termín Staromestských slávností
Zdroj: Mesto Žilina

Už o pár mesiacov sa mesto Žilina a jeho obyvatelia dočkajú XXIV. ročníka Staromestských slávností. Tie sa budú konať v dňoch 31. mája – 2. júna 2018. Termín potvrdil primátor Žiliny Igor Choma na marcovej tlačovej konferencii Mesta Žilina.

Kultúrne podujatie, ktoré sa koná pod záštitou primátora Žiliny aj tento rok prinesie do ulíc mesta množstvo zábavy, hudby, remesiel i viaceré sprievodné podujatia. Od štvrtka 31. mája do soboty 2. júna 2018 sa podľa informácií mesta na pódiách predstaví množstvo umelcov i rôzne hudobné žánre.

„Nemáme zatiaľ informácie, ako dopadne verejné obstarávanie programu ako takého, keďže ho obstarávame v balíku a možno budeme prekvapení, čo podarí obstarať, pretože stále chceme, aby tento rok boli slávnosti ešte lepšie, aby prišlo viac ľudí a aby sa dobre zabávali,“ uviedol Igor Choma na tlačovej konferencii Mesta.

Upozornil tiež na prenájom stánkov s občerstvením, nápojmi a gastronomickým sortimentom a podotkol, že mesto vyhlási obchodnú verejnú súťaž formou elektronickej aukcie dňa 19. apríla od 10.00 hod. Vyvolávacia cena na jeden stánok počas celého obdobia Staromestských slávností je 200 eur.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM