Šport

Majster sveta a jeho svadobný deň: Ženích Sagan pred kostol prifrčal na trabante!

Zažíva svoj veľký deň D! S priateľkou Katarínou Smolkovou sa v stredu v rímskokatolíckom kostole v Dolnom Kubíne oženil majster sveta Peter Sagan.

Ilustračný obrázok k článku Majster sveta a jeho svadobný deň: Ženích Sagan pred kostol prifrčal na trabante!
Zdroj: TASR

Cyklista Peter Sagan došpurtoval do manželského prístavu a oženil sa s Katarínou Smolkovou. Vernosť si sľúbili v rímskokatolíckom kostole sv. Kataríny Alexandrijskej v Dolnom Kubíne. Manželský pár vzbudil veľkú pozornosť, priestranstvo pred kostolom sa na pravé poludnie husto zaplnilo a ľudia, aj keď v drobnom daždi, trpezlivo čakali na to, kedy bude súčasný kráľ cestnej cyklistiky prichádzať a po slávnostnej omši spojenej s manželským obradom po takmer dvoch hodinách odchádzať.

Sagan prifrčal pred kostol na trabante so zelenou metalízou, nevesta zasa v bielom veteráne. Sagan pripomínal oblečením ruského oligarchu a stal sa terčom diváckeho obdivu, keď si ho chcel vari každý zvečniť do mobilov, či fotoaparátov.

Majster sveta vo svojich 25 rokoch už dlhšie vyvolával dohady o tom, kedy si naplánoval cirkevný obrad s Katarínou. Magický dátum so štyrmi jednotkami akoby symbolizoval jeho víťaznú náturu a maximalizmus. V septembri vybojoval v americkom Richmonde titul majstra sveta a k absolútnemu vrcholu pripojil teraz aj jeden z najvýznamnejších súkromných, sobáš.

Dlhoročná priateľka Katarína Smolková sa spolu so Saganom objavovala na verejnosti pravidelne. O necelé dva roky staršia manažérka z Dolného Kubína svojou príťažlivosťou a krásou zaujala aj vo finále Miss Universe pred ôsmimi roky a aj jej zásluhou na poli reklamy popularita Petra Sagana vzrástla.

Sagan si bude minimálne rok obliekať dúhový dres majstra sveta, do symbolického, manželského sa však obliekol, ako v sľube zaznelo, možno na celý život. Po obrade sa presunuli hostia do hotela Kempinski na Štrbskom Plese na svadobnú hostinu.

Mohlo by vás zaujímať:

Zaujímavé info o Saganovom Facebooku: Aha, čo prezradil mediálny manažér slávneho Žilinčana

FOTO: Peter Sagan sa dnes oženil
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM