Iveta Hrabovská Krimi

Kuriozitka ožratej vodičky: S autom skončila na paneloch!

Najskôr to poriadne prehnala s alkoholom a potom zapríčinila naozaj kurióznu nehodu. Vodička (35) zo Žiliny po tom, čo nezvládla riskantnú jazdu, havarovala a napokon s autom zostala stáť na betónových paneloch! Žena navyše pred policajtmi nafúkala a

Žena v plote[/size][/co­lor]

V utorok 10. júla sa vo večerných hodinách stala naozaj kuriózna nehoda. Vodička (35) neprispôsobila rýchlosť jazdy svojho auta a v obci Terchová narazila do oplotenia pri rodinnom dome. S vozidlom zostala stáť na betónových paneloch.

K zraneniu osôb pri nehode nedošlo. U vodičky polícia vykonala dychovú skúšku, pri ktorej jej namerali 3,19 promile. „Obvinenej 35 ročnej žene hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok“, informovala Jana Balogová, hovorkyňa KR PZ v Žiline.

Nechcela fúkať[/size][/co­lor]

Druhý prípad obvinenia sa týka 45-ročnej Bratislavčanky, ktorú v obci Belá počas jazdy zastavila a kontrolovala policajná hliadka. Vodička sa na mieste odmietla podrobiť dychovej skúške a odberu krvi na zistenie požitia alkoholu.

Policajti zistili, že žene bol uložený trest zákazu činnosti viesť motorové vozidlá na dobu osemnásť mesiacov a trest odňatia slobody vo výmere tri mesiace. „Obvinenej žene tento krát v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky“, doplnila Balogová.

Príšerná nehoda motorkára (32): Po zrážke bojuje o život! Viac [link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.138431_Pri­serna-nehoda-motorkara-(32):-Po-zrazke-bojuje-o-zivot!]TU[/link] Školáčka (†14) za volantom fiatu: Neprežila vlastnú jazdu! Viac[link=http://www­.zilina24.sk/clan­ky?extend.137869_Sko­lacka-(%E2%80%A014)-za-volantom-fiatu:-Neprezila-vlastnu-jazdu!] TU[/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM