Kultúra

Krotitelia duchov sú späť! Na plátna kín prichádzajú v ženskej zostave

A nielen oni. Do kín sa vracia aj populárny Matt Damon v podaní Jasona Burneho.

Ilustračný obrázok k článku Krotitelia duchov sú späť! Na plátna kín prichádzajú v ženskej zostave
Zdroj: Ster Century Cinemas

Jason Bourne

Ubehlo už deväť rokov odvtedy, čo sa „zavrela voda“ nad Jasonom Bournom, keď na konci Bournovho ultimáta skočil do temných vôd newyorskej East River. Chvíľu sa zdalo, že sa hrdina jedného z najlepších thrillerov posledných čias už viac nevynorí. Našťastie režisér Paul Greengrass a predstaviteľ hlavnej postavy Matt Damon nakoniec našli scenár, ktorý im dodal chuť pokračovať.

Jason Bourne už poskladal skoro všetky črepiny svojej rozbitej životnej mozaiky. Potrestal väčšinu tvorcov zvláštneho programu, ktorý z neho stvorili stroj na zabíjanie. Chce hodiť minulosť za hlavu a žiť ďalej v jednoduchej prítomnosti, ktorou sú ilegálne boxerské zápasy. Z tohto komfortu ho vytrhne bývalá kolegyňa, skúsená agentka Nicky /Julia Stiles/, ktorá mu pripomenie, že odpovede na tie najdôležitejšie otázky ešte nedostal. Keď sa Jason vzápätí takmer stane obeťou nájomného vraha, znovu sa pustí do boja s Agentúrou, ktorú teraz reprezentuje tvrdý riaditeľ Robert Dewey /Tommy Lee Jones/ a nebezpečne bystrá analytička /Alicia Vikander/. Bourne sa znovu ocitá na dobre známej horúcej pôde, v prostredí, kde nemôže veriť nikomu a ničomu. V prostredí, v ktorom si prežitie vyžaduje, aby si spomenul na to, čo sa naučil v programe, vďaka ktorému ako agent skončil.

https://www.youtube.com/watch?…

Krotitelia duchov

Chris Hemsworth, Melissa McCarthy a Kristen Wiig v hlavných úlohách komédie, v ktorej prídu na scénu nekompromisné krotiteľky duchov!
Tridsať rokov po tom, čo Krotitelia duchov ovládli svet, sa obľúbená značka vracia. Režisér Paul Feig prichádza so sviežou, akciou nabitou letnou komédiou. Tešiť sa môžete na jedny z najlepších amerických komičiek a tiež hercov zo „starej partie.“

https://www.youtube.com/watch?…

Plagáty k premiérovým filmom ako aj program a časy všetkých premietaní nájdete v našej fotogalérii.

Krotitelia duchov sú späť! Na plátna kín prichádzajú v ženskej zostave
3
Galéria
Zdroj: Ster Century Cinemas
Zdroj: Ster Century Cinemas
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM