Rôzne

Krása, ktorá nikdy nespí: Toto VIDEO zachytáva neuveriteľné čaro nočnej Žiliny

Krása, ktorá nikdy nespí je názov videa, ktoré je bezpochyby umeleckým dielom. Snímka zachytáva krásu nočnej oblohy v Žiline, ktorá je nad nami a nikdy nespí.

Ilustračný obrázok k článku Krása, ktorá nikdy nespí: Toto VIDEO zachytáva neuveriteľné čaro nočnej Žiliny
Zdroj: YouTube.com

Partička s názvom VLN production PLUS vytvorila ich prvé video skylapse zo Žiliny. Točili ho po dobu desiatich dní a nepoužili žiadne extradrahé a prepracované zariadenie. Na tieto skvostné zábery im stačil len fotoaparát, rybie oko a set objektívu, šikovnosť a umelecké nadanie, ktoré podľa nás bezpochyby majú. A dôkazom toho, že sú nielen vizuálne nadaní je fakt, že hudbu do filmu si spravili sami. Pozrite si v galérii toto úžasne video zachytávajúce krásu Žiliny, ktorá nikdy nespí.

„Celé to vzniklo, kvôli tomu, že sme chceli jednak ukázať aj krásu Žiliny nielen cez deň ako to vidí každý, ale aj v noci. Veľa ľudí si nevšíma tú krásu, ktorá je nad nami, je to krása, ktorá nikdy nespí. Aj keď sa tu budú diať vojny, hladomor či apokalypsa ako zvykne :D tak obloha bude stále taká istá a stále krásna aj v Žiline a verte, že sa dá pozorovať z celého mesta. P.S. Prečo sa nedívame na oblohu keď je taká krásna, pretože dívať sa pred seba je "dôležijtejšie"", uvádzajú v popise videa na mojevideo.sk tvorcovia.

Krása, ktorá nikdy nespí:
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM