Michal Demjanovič Krimi

Krádež v žilinskom zlatníctve: Škoda za 100 000 eur!

Zlodeji zo Žiliny odcudzili šperky v hodnote viac ako stotisíc eur. Páchateľovi v prípade jeho zistenia a dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri roky až 10 rokov

Ilustračný obrázok k článku Krádež v žilinskom zlatníctve: Škoda za 100 000 eur!
Zdroj: TASR

Ako uviedol policajný krajský hovorca Radko Moravčík v nedeľu 28. augusta v ranných hodinách v Žiline doposiaľ neznámy páchateľ nezistených spôsobom prekonal vstup do objektu zlatníctva.

Vošiel do jeho priestorov a odcudzil doposiaľ presne nezistené množstvo rôznych šperkov v celkovej hodnote najmenej 100.000.-€, opisuje krádež Moravčík.

Podľa vyjadrení polície ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Z tohto dôvodu nám nedokázali v súčastnosti ku skutku uviesť viac informácií.

V súvislosti s touto udalosťou vyšetrovateľ Policajného zboru začal trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. ,,Polícia na prípade intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony za účelom objasnenia skutku. Páchateľovi v prípade jeho zistenia a dokázania viny hrozí trest odňatia slobody na tri roky až 10 rokov," uzavrel hovorca.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM