Igor Petrík Krimi

Krádež peňazí z Dňa narcisov v žilinskej nemocnici: S takouto výzvou sa na ľudí obrátili policajti!

Polícia vyzýva ľudí, aby jej oznámili akékoľvek info k prípadu krádeže výnosu z Dňa narcisov zo žilinskej nemocnice. Páchateľovi hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

Ilustračný obrázok k článku Krádež peňazí z Dňa narcisov v žilinskej nemocnici: S takouto výzvou sa na ľudí obrátili policajti!
Zdroj: Policajný zbor SR

V súvislosti s krádežou finančnej hotovosti z verejnoprospešnej zbierky Deň narcisov žiada polícia o pomoc aj občanov, aby akékoľvek informácie ku krádeži oznámili na bezplatnej telefónnej linke 158, alebo najbližšom útvare Policajného zboru.

„Doposiaľ neznámy páchateľ sa v dobe od piatku 27. marca do soboty 28. marca vlámal do pracovne v areáli žilinskej nemocnice. Následne z jej priestoru odcudzil papierovú krabičku a plastové vedrá s finančnou hotovosťou z verejnoprospešnej zbierky. Uvedeným konaním vznikla predbežná škoda vo výške 10-tisíc eur,“ priblížil žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Ako ďalej povedal, polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu krádeže, na prípade intenzívne pracuje a po páchateľovi pátra. V prípade jeho zistenia a dokázania viny mu hrozí väzenie na šesť mesiacov až tri roky.

Prečítajte si tiež:

Smutný záver Dňa narcisov: V Žiline niekto ukradol 10 vedier vyzbieraných peňazí!

Takéto plastové vedrá s výnosom z Dňa narcisov niekto ukradol
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM