Igor Petrík Krimi

Kontroly, pokuty a načapaní mladiství: Žilinskí policajti udreli voči chľastu v rukách mladých!

Viac ako dvadsiatka skontrolovaných prevádzok a zistených 17 mladistvých požívajúcich alkohol. Aj to bol výsledok akcie mestskej polície zameranej na kontrolu zákazu používania alkoholických nápojov mladistvými a maloletými v žilinských podnikoch.

Ilustračný obrázok k článku Kontroly, pokuty a načapaní mladiství: Žilinskí policajti udreli voči chľastu v rukách mladých!
Zdroj: TASR

Kontrolnú akciu na zákaz požívania alkoholických nápojov mladistvými a maloletými v baroch či reštauráciách na území mesta vykonali žilinskí mestskí policajti v piatok 20. februára v nočných hodinách.

„Počas akcie skontrolovali 21 prevádzok, v ktorých zistili 17 mladistvých požívajúcich alkoholické nápoje. Správne delikty týchto osôb budú zaslané miestne príslušným obciam podľa trvalých pobytov mladistvých. V piatich prípadoch bola obsluhujúcemu personálu v prevádzkach uložená bloková pokuta za priestupky na úseku ochrany pred alkoholizmom a inými toxikomániami, pretože predali alkoholické nápoje osobám mladším ako 18 rokov,“ uviedla Mestská polícia Žilina na stránke mesta.

Mestská polícia Žilina bude v kontrolách pokračovať počas celého roka nie len v centre mesta, ale aj na sídliskách a v prímestských častiach.

Prečítajte si tiež: Žilina vyhlásila vojnu alkoholizmu mladých: Chystá sa veľká razia po celom meste!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM