Igor Petrík Správy

Keď vám obývačka nestačí... Ako si v žilinských podnikoch môžete vychutnať hokejové MS?

Prenosy z majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji si Žilinčania nenechajú ujsť ani tento rok. Vedia to aj prevádzkari v podnikoch pod Dubňom, ktorí mysleli na všetko. Zisťovali sme, čo pripravili pre fanúšikov, ktorí ich počas šampionátu navštívia.

Ilustračný obrázok k článku Keď vám obývačka nestačí... Ako si v žilinských podnikoch môžete vychutnať hokejové MS?
Zdroj: TASR

Hoci môžu Žilinčania sledovať hokejové zápasy prebiehajúcich majstrovstiev sveta v hokeji na veľkoplošnej obrazovke na Hlinkovom námestí, chceli sme vedieť, ako sú na šampionát pripravené niektoré prevádzky v centre mesta.

Plátno neplánujú

„Plátno neplánujeme, máme veľké televízory. Nechystáme ani upravovať nápojový lístok alebo menu. Nestíhame ani teraz návštevníkov obsluhovať,“ povedali nám v reštaurácii Voyage.

„Máme tu plazmy a tie sú tu celoročne. Preto plátno neplánujeme,“ prezradil jeden zo zamestnancov reštaurácie Tempo. Rovnako nebudú prispôsobovať jedálny lístok, zmena sa nedotkne ani ponuky pív.

Hokej na troch televízoroch

„V Guinness pub-e sa bude počas šampionátu hokej sledovať na troch televízoroch. „Nad plátnom neuvažujeme, nemáme s tým dobrú skúsenosť,“ povedal majiteľ pán Kuzma.

„Nebudeme prispôsobovať ani menu, ale isto budú pre zákazníkov nachystané nejaké jednohubky. Ak sa náš tím prebojuje niekde ďaleko, za každý nastrelený gól bude štamprlík grátis,“ doplnil.

„Plátno neplánujeme. Mám televíziu, keď niekto príde, môže hokej pozerať,“ povedal nám majiteľ Radničnej reštaurácie.„Mám Krušovice 10 a 12. Myslím, že to je dobré pivo a viac toho mať nemôžem, lebo tá prevádzka je malinká,“ doplnil.

Štatistiky dokazujú, že hokejové majstrovstvá si viac užíva mužská populácia. Pre mnohé ženy sú nasledujúce dni doslova nočnou morou. Dámy, máme pre vás pár tipov, ako prežiť hokej bez ujmy na zdraví :) A prečítajte si tiež – tak trochu s nadhľadom a úsmevom – odporúčanie športových fanúšikov, ako sa počas šampionátu správa ideálna žena :)

Kompletné spravodajstvo, tabuľky a výsledkový servis z MS v hokeji 2015

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM