Tlačové správy

Jedinečnosťou si podmanila trh: Obľúbená čapovaná drogéria konečne aj v e-shope!

Začalo to odvahou, nadšením ale i obavami v Žiline, kde vznikla prvá prevádzka. Teraz sa teší vyše desiatke nových obchodov po viacerých kútoch Slovenska. A konečne ju dostať už aj online! Čapovaná drogéria.

Ilustračný obrázok k článku Jedinečnosťou si podmanila trh: Obľúbená čapovaná drogéria konečne aj v e-shope!
9
Galéria

Záujem o čapovanú drogériu Delizia bol prekvapením aj pre Helenu Škrivánkovú, ktorá je výhradným distribútorom čistiacich prostriedkov tejto talianskej značky pre Slovensko a ktorá rozbehla prvú prevádzku. „Napriek tomu, že my Slováci sme dosť konzervatívny národ, prekvapila nás reakcia a pozitívne ohlasy zákazníkov. Na základe toho otvárame ďalšie a ďalšie predajne v rámci externej spolupráce po celom Slovensku. Týmto štýlom predaja sa naši obchodní partneri odlišujú svojou ponukou drogérie od predajní s bežnými produktmi, ktoré sa ponúkajú v každom supermarkete, hypermarkete, či v iných obchodných centrách alebo obchodných sieťach.“ Spokojní sú podľa nej aj alergici a ľudia s citlivejšou pokožkou.

Istotne poteší aj milovníkov zvierať a ochrancov prírody. „Drogéria Delizia je na 90% biologicky odbúrateľná v prírode, navyše žiadny z produktov nie je testovaný na zvieratách,“ dopĺňa Škrivánková. „Okrem toho sme jediní, ktorí ponúkajú gély na pranie s rovnakou vôňou ako je aviváž. To znamená, že bielizeň vonia oveľa krajšie a intenzívnejšie, avšak menej parfumované ako bežné prostriedky,“ pokračuje.

Všetky produkty značky Delizia majú vyššiu kvalitu ako prostriedky určené pre domácnosť. Sú označené HACCP (vyššia kvalita výrobkov určených pre reštaurácie, hotely, školy, škôlky, … pozn. red.) a taktiež majú certifikát kvality ISO 9001 na národnej aj medzinárodnej úrovni.

Nejde však len o čistiace prostriedky do domácnosti. Na webe nájdete aj ponuku talianskej kozmetiky. Tá je označená BIO, väčšina z nej je bez parabénov, parafínov, GMO, PEG, SLES, SLS, mydla, soli, ..... A čo je najdôležitejšie: kozmetika je za ceny, ktoré si môže každý dovoliť.

Aktuálny zoznam miest, v ktorých sa nachádzajú prevádzky Delizia nájdete na stránke deliziasr.sk

Chceli by ste mať čapovanú drogériu aj vo vašom meste? Hľadajú sa ďalší externí predajcovia do miest, kde ešte drogéria Delizia nemá predajňu.

Kto môže predávať drogériu a kozmetiku Delizia?

  • Živnostník s otvorením novej prevádzky.
  • Už vzniknutá drogéria ( alebo iný obchod ), ktorá by chcela posilniť svoj sortiment.

Super správa: Nákup už aj cez e-shop!

Hlavu hore, ak ešte nie je prevádzka vo vašom meste. Teraz máte možnosť nakúpiť obľúbené prostriedky Delizia aj cez e-shop. Po kliknutí na vybrané produkty sa vám ukáže možnosť zvoliť veľkosť balenia (25 kg, 2 kg a 1 kg). Tým pádom nekupujete mačku vo vreci…

Vyberáme pre vás…

LAVATRICE Jasmine air – gél na pranie + aviváž AMMORBIDENTE Jasmine air
LAVATRICE Muschio bianco – gél na pranie + aviváž AMMORBIDENTE Muschio bianco
LAVATRICE Lavanda – gél na pranie + aviváž AMMORBIDENTE Lavanda
LAVAPIATTI Red fruits – na riad
LAVAPIATTI Limone – na riad
PAVIMENTI Formio igienizzante – na podlahu hygienický
PAVIMENTI Fiori di loto – na podlahu
PAVIMENTI Sensation – na podlahu

Viac produktov aj informácií nájdete na www.deliziasr.sk

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM