Krimi

Incident na žilinskom štadióne: Petra pri vstupe vykázali, po návrate zaútočil na SBS-kára!

34-ročného fanúšika Petra z Trenčína vykázali pri vstupe na žilinský futbalový štadión a to preto, že nemal vstupenku. Podľa polície sa krátko nato vrátil a napadol člena súkromnej bezpečnostnej služby!

Ilustračný obrázok k článku Incident na žilinskom štadióne: Petra pri vstupe vykázali, po návrate zaútočil na SBS-kára!
Zdroj: TASR

Z prečinu výtržníctva obvinil poverený príslušník Policajného zboru 34-ročného Petra z Trenčína. „Obvinený muž bol v utorok okolo 20.00 hod. pri vstupe na futbalový štadión v Žiline (pred zápasom medzi mužstvami AS Trenčín a FC Steaua Bukurešť) z miesta vykázaný, pretože nemal vstupenku. Z miesta odišiel, následne sa vrátil a fyzicky napadol 30-ročného člena súkromnej bezpečnostnej služby. Ten utrpel zranenia s doposiaľ presne nezistenou dobou práceneschopnos­ti,“ informoval Radko Moravčík, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Obvinený muž bol predvedený na policajný útvar, kde sa podrobil dychovej skúške s pozitívnym výsledkom, 2,56 promile. „Obvinenému mužovi, ktorý je stíhaný na slobode, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na tri roky. Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzatvoril Moravčík.

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM