Správy Samospráva

Igor Choma sa už rozhodol: Bude kandidovať v komunálnych voľbách?

V stredu 24. januára padlo definitívne rozhodnutie o možnej kandidatúre Igora Chomu na post primátora Mesta Žilina. Ako sa rozhodol?

Ilustračný obrázok k článku Igor Choma sa už rozhodol: Bude kandidovať v komunálnych voľbách?
Zdroj: TASR

Primátor Žiliny Igor Choma nebude opätovne kandidovať v tohtoročných komunálnych voľbách. Povedal to v stredu 24. januára 2018 na tlačovej konferencii v Žiline.

„Je to moje osobné rozhodnutie. Urobil som ho pred viac ako rokom. Myslím si, že posledné udalosti ma len utvrdzujú, že bolo správne. Ale som nastavený naozaj dokončiť všetko to, čo som rozrobil. Chcem mesto odovzdať vo veľmi dobrej kondícii. Také, ako historicky podľa mňa nikdy ani nebolo. A verím, že Žilinčania si zvolia dobrého nového primátora,“ povedal Choma.

Doplnil, že v každom prípade chce splniť všetky sľuby, ktoré dal voličom v roku 2014.„Všetky, s ktorými som išiel do volieb a vďaka ktorým som možno aj v tých voľbách v roku 2014 vyhral. Boli to štyri zásadné témy – areál žilinského športu, bezplatná MHD, cyklotrasy a požičovne bicyklov a boj s obezitou v základných školách. Popri tom som ešte veľmi často komunikoval tému obnovy a výstavby chodníkov v celom meste,“ dodal žilinský primátor.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo ŽILINY a okolia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM