Jozef Legéň Šport

Hokejový zápas roka je tu: Hlinkovo námestie ožije česko-slovenským derby

Hokejový zápas roka. Aj takto sa dá nazvať zápas Slovenska a Česka na zimných olympijských hrách v Soči. Postup do štvrťfinále je pred nami a túto ťažkú cestu môžete spoločne prežívať s našimi chlapcami v srdci Žiliny, kde sa súboj bude premietať na veľkoplošnej obrazovke.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový zápas roka je tu:  Hlinkovo námestie ožije česko-slovenským derby
Zdroj: Dnes24.sk

Naši hokejový reprezentanti ukázali v zápase s Ruskom, že vedia hrať a že sa nevzdávajú po trpkých prehrách s Amerikou a Slovinskom. Bol to jeden z najdramatic­kejších stretnutí tohtoročných olympijských zápasov. Teraz našich hokejistov čaká ťažké derby proti našim „bratom“ Čechom.

Utorkový hokejový zápas medzi Slovenskom a Českom na zimných olympijských hrách v Soči budú môcť Žilinčania i návštevníci mesta sledovať na veľkoplošnej obrazovke na Hlinkovom námestí od 18:00.

„Pred touto udalosťou by sme radi vyzvali všetkých vás – fanúšikov, nadšencov, turistov a okoloidúcich, ale aj pesimistov a domasedov, aby ste prišli pred Telku v meste na Hlinkovom námestí v Žiline a vytvorili obrovské publikum, ktorého hlas budú počuť naši hokejisti až do Soči,“ uvádza organizátor.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM