Jozef Legéň Hokej

Hokejisti s novou posilou do útoku: Tento káder bude bojovať o play-off!

Po obrancovi Marcelovi Šterbákovi by sa ďalšou novou posilou extraligového hokejového tímu MsHK Žilina mohol stať útočník Peter Klouda. Informuje o tom oficiálna internetová stránka žilinského klubu.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti s novou posilou do útoku: Tento káder bude bojovať o play-off!

Novou posilou a hráčom, ktorý by mohol pomôcť uskutočniť ciele vlkov dostať sa v novom ročníku do play-off hokejovej extraligy, by mal byť Peter Klouda.

Dohodli sa ústne

Peter Klouda mal pôvodne namierené do talianskeho Vipitena, ale mu to nevyšlo. V stredu sa objavil na tréningu mužstva a ak všetko dobre dopadne, v nedeľu by sa už mohol nastúpiť v drese MsHK v prvom zápase proti Trenčínu na jeho ľade. „S Petrom Kloudom sme ústne dohodnutí, chýba len súhlas predstavenstva a následný podpis na zmluve,“ povedal generálny manažér Žiliny Imre Valášek.

V drese Žiliny štvrtý raz

Bol by to už štvrtý Kloudov návrat do Žiliny. Jej dres najskôr obliekal v sezóne 1999/2000, v ktorej odohral tri zápasy v rámci hosťovania. V ročníku 2008/2009 už patril k oporám tímu, keď nazbieral 56 kanadských bodov (11+45). Následne sa pod Dubňom objavil aj v sezóne 2010/2011, vtedy však odohral v žlto-zelenom drese iba 11 duelov.

Okrem toho pôsobil Klouda aj v Poprade, Zvolene, Pardubiciach, Örebre, Slovane Bratislava a v sezóne 2011/2012 v talianskom Miláne.

Nová sezóna

Utorkový predohrávaný duel reprezentačnej dvadsiatky a Dukly Trenčín odštartoval najvyššiu hokejovú súťaž na Slovensku. Prvé kolo je na programe v nedeľu, prinášame súpisku našich hokejistov MsHK Žilina pre nový ročník Tipsport extraligy 2013/2014.

Zostava do sezóny 2013/2014 MsHK Žilina:

Brankári: Marek Laco, Richard Johanes, Maroš Mikoláš

Obrancovia: Radim Ostrčil, Dávid Bajaník, Radovan Trefný, Igor Rúfus, Jan Dlouhý, Tomáš Špila, Martin Leško, Slavomír Hriňa, Marcel Šterbák (?)

Útočníci: Ivan Dornič, Jaroslav Kalla, Filip Novák, Tibor Varga, Jakub Linet, Filip Macejka, Anton Čavrk, Milan Drevenák, Matej Valášek, Patrik Jarab, Adrián Lipovský, Radoslav Kropáč, Peter Klouda (?)

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM