Adela Fruckova Krimi

Hliadka chcela zastaviť Filipa (30) zo Žiliny: Ten ale odbočil na Fatranskú a začala naháňačka!

Rozruch na našom najväčšom sídlisku! Podľa mužov zákona došlo k naháňačke. Pozrite, čo sa dialo!

Ilustračný obrázok k článku Hliadka chcela zastaviť Filipa (30) zo Žiliny: Ten ale odbočil na Fatranskú a začala naháňačka!
Zdroj: TASR

Obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 30 ročný Filip z okresu Žilina. „Obvinený muž v pondelok 25. apríla v skorých ranných hodinách viedol motorové vozidlo Škoda Rapid v Žiline po ulici Vysokoškolákov. Policajnou hliadkou z Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – východ bol predpísaným spôsobom zastavovaný,“ objasňuje hovorca KRPZ v Žiline Radko Moravčík.

„Na opakované výzvy na zastavenie nereagoval a s vozidlom odbočil na ulicu Fatranskú, kde vozidlo zastavil a dal sa na útek. Policajti ho následne zadržali a obmedzili mu osobnú slobodu. Po výzve sa odmietol podrobiť dychovej skúške na alkohol a aj lekárskemu vyšetreniu, či nie je ovplyvnený návykovou látkou,“ informuje hovorca Moravčík.

Poverený príslušník Policajného zboru skrátené vyšetrovanie skončil a spis predložil prokurátorovi s návrhom na podanie obžaloby na obvineného muža. Obvinenému mužovi hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody až na jeden rok.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM