Jozef Legéň Rôzne

Historické vozidlá aj superšporty 21. storočia: Milovníci áut si neďaleko Žiliny prídu na svoje

Milovníci áut sa môžu tešiť. Počas víkendu sa koná neďaleko Žiliny nultý ročník festivalu Milujem autá. Návštevníci sa môžu tešiť na širokú škálu unikátnych športových či historických áut, vstup je zdarma.

Ilustračný obrázok k článku Historické vozidlá aj superšporty 21. storočia: Milovníci áut si neďaleko Žiliny prídu na svoje
Zdroj: Dnes24.sk

Zraz účastníkov bude už túto sobotu v Campingu Belá – Nižné Kamence, v ktorom sa areál premení na výstavisko krásnych áut. „Pozývame vás na nultý ročník stretnutia milovníkov automobilov s názvom MilujemAuta.sk Festival 2014. Uskutoční sa v Campingu Nižných Kamencov 12. júla od 10:00 hodiny a môžete sa tešiť nielen na historické vozidlá, ale aj na superšporty 21. storočia. Vstup zdarma,“ uvádza organizátor na svojich facebookových stránkach.

Milovníci štvorkolesových tátošov sa môžu tešiť na širokú paletu áut. Napríklad od značky Porsche sa predstavia modely 911, 912, 944, 924, Boxster a mnoho ďalších . Taktiež uvidíte na vlastné oči aj Mercedes-Benz A45 AMG. Fanúšikovia Nissanu môžu tešiť aj na 370Z. Predstaví sa Vám aj 200 koňoví JUKE Nismo. Príde aj legendárna TATRA 603. To je ale len malá ochutnávka toho, čo všetko uvidíte.

„Nezabúdajte, že pre prvých 40 posádok (1+1) je zabezpečený guláš zdarma. Vidíme sa túto sobotu,“ informuje organizátor. A ani vaše deti sa nebudú nudiť, pre ne je pripravený nafukovací hrad.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM