Tlačové správy

Herlitz spolu s vami pomôže 50 rodinám poslať deti do školy

Napíšte nám príbeh z vášho okolia. Môžete tak pomôcť získať kvalitnú školskú tašku značky Herlitz tým, ktorí to potrebujú.

Ilustračný obrázok k článku Herlitz spolu s vami pomôže 50 rodinám poslať deti do školy
Zdroj: Herlitz

Každý rodič sa snaží, aby sa z jeho dieťaťa stala osobnosť s chrbtovou kosťou a so vzpriamenou hlavou. Kým pre väčšinu je to len metafora, pre rodičov žiakov základných škôl to platí doslovne. Deti každé ráno nakladajú na svoje chrbty poriadny náklad.

Komfortná a kvalitná

Tento problém riešia školské tašky a batohy od spoločnosti Herlitz. Sú vybavené výškovo nastaviteľným ergonomickým chrbtovým systémom, vďaka čomu ideálne sedia na chrbte neustále rastúceho dieťaťa. Vynikajú ergonómiou, kvalitou materiálov, prevedením a tiež svojou hmotnosťou. Väčšina modelov totiž váži menej než jeden kilogram.

Zabezpečujú tiež vysoký komfort nosenia: sú vybavené výškovo nastaviteľným ergonomickým chrbtovým systémom, odnímateľným bedrovým pásom, výškovo nastaviteľným hrudným popruhom, ergonomicky tvarovaným priedušným polstrovaným chrbtom a nastaviteľnými ramennými popruhmi.

Podeľte sa s príbehom

Je tu však možný problém: Poriadna školská taška, ktorá vezme záťaž z ramien dieťaťa, často predstavuje záťaž pre rodinný rozpočet. Kým sa dieťa dostane do školy a začne riešiť rovnice, jeho rodičia musia najprv vyriešiť školskú tašku, peračník, ceruzky, zošity, dosky, vrecká na telesnú… Zoznam pokračuje zdanlivo donekonečna. A náklady, ktoré si mnohí nemôžu dovoliť, rastú.

Práve preto sa Herlitz spolu s portálmi v skupine internet.sk: ludialudom.sk, dnes24.sk a rodinka.sk rozhodol podporiť po celom Slovensku päťdesiat rodín, ktoré to najviac potrebujú. Deťom venuje balíčky školských pomôcok, školské tašky a iné nevyhnutné školské pomôcky, aby sa mohli ich hlavičky a hlavy ich rodičov nerušene venovať štúdiu a šťastnému školopovinnému detstvu.

Ak by vám pomohlo získať pre svoje deti balíček školských pomôcok, alebo poznáte niekoho, komu by takáto pomoc veľmi zjednodušila život, napíšte nám do 30.8.2017 na email obchod@internet.sk váš alebo ich príbeh a kontakty. Zástupcovia z Ľudia ľuďom vyberú tých, ktorí to najviac potrebujú a začiatkom školského roka im podáme pomocnú ruku.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM