Adela Fruckova Krimi

Hasiči museli vyraziť do akcie: V Trnovom vypukol požiar rodinného domu!

V Trnovom bolo rušno. Na zásah tam boli povolaní hasiči. Ohlásený im bol požiar rodinného domu. Do akcie vyštartovali i členovia dobrovoľného hasičského zboru.

Ilustračný obrázok k článku Hasiči museli vyraziť do akcie: V Trnovom vypukol požiar rodinného domu!
Zdroj: TASR

V stredu po pol tretej poobede bol hasičom ohlásený požiar rodinného domu v mestskej časti Žiliny – v Trnovom. K požiaru boli vyslaní 7 hasiči z hasičskej stanice v Žiline s tri kusy hasičskej techniky. Pri hasení požiaru zasahovali aj členovia dobrovoľného hasičského zboru Žilina – Trnové.

„Požiarom bola zasiahnutá zastrešená terasa, avšak sálavým teplom boli čiastočne poškodené aj vnútorné priestory, najmä obývačka a ostatné priestory rodinného domu boli zadymené. Kvôli silnému zadymeniu bolo nutné zasahovať v dýchacích prístrojoch,“ informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline Miroslava Ondrichová.

Na miesto udalosti sa dostavil aj zisťovateľ príčin vzniku požiarov a polícia. Požiar hasiči zlikvidovali za približne 2,5 hodiny od zahájenia zásahu a na jeho uhasenie sa spotrebovalo cca 11 000 litrov vody. „Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Žiadna osoba nebola zranená, ani usmrtená,“ dodala Ondrichová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM