Michal Demjanovič Rôzne

Halloween v Žiline: Nezľaknite sa, ulicami mesta bude pochodovať desiatky zombíkov

Ulice nášho mesta zaplavia zombíci. Zombie walk sa bude konať už po štvrtý krát. Ako to taký pochod vyzerá si môžte pozrieť v našej fotogalérii.

Ilustračný obrázok k článku Halloween v Žiline: Nezľaknite sa, ulicami mesta bude pochodovať desiatky zombíkov
Zdroj: StudioM

V Žiline sa bude konať už štvrtý ročník podujatia s názvom Zombie walk. Túto akciu organizujú mladí ľudia zo Žiliny, ktorí sa inšpirovali zahraničím. To ako Zombie walk vznikol priblížil jeden z organizátorov.

"Akcie ako Zombie Walk sa organizujú v metropolách po celom svete a tak sme si pred niekoľkými rokmi povedali, že to skúsime aj v Žiline. Ide v podstate o to, že sa ľudia prezlečú za zombie alebo iné strašidelné masky a prejdú sa spoločne mestom aby sa zabavili a vybláznili. povedal Daniel Humaj.

Tento rok je Zombie Walk naplánovaný na 29.10. v sobotu. Pôjde sa od železničnej stanice cez centrum mesta až ku stanici Žilina-Záriečie. Začiatok je naplánovaný na 16:00.

„Touto akciou nechceme nejako urážať sviatok všetkých svätých. Ide skôr o to, že mladí ľudia, ktorí vidia po celom svete ako sa ľudia bavia na Halloween to vnímajú trochu inak a chcú sa trochu zabaviť aj oni,“ dodal Humaj.

Podľa organizátorov podujatia je to možnosť zobrať kamarátov a ísť sa prejsť po meste v maskách a na chvíľu sa zahrať na zombíkov, či iné potvory. Viac informácií tu.

Fotky z minulých ročníkov si môžte pozrieť v našej fotogalérii!

Foto: Studio M

FOTO: Zombie walk v uliciach mesta Žilina
28
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM