Michal Demjanovič Rôzne

FOTO z čarovného okamihu: Vianočný stromček v Žiline rozžiarený

Centrum mesta zaplnili žilinské deti. Nedočkavé, radostné, sprevádzané predvianočnou atmosférou. Stovky malých Žilinčanov čakalo totiž na príchod obľúbeného Mikuláša.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z čarovného okamihu: Vianočný stromček v Žiline rozžiarený
24
Galéria

V pondelok to na Mariánskom námestí v Žiline praskalo vo švíkoch. Centrum mesta zaplnili žilinské deti. Nedočkavé, radostné, sprevádzané predvianočnou atmosférou. Stovky malých Žilinčanov čakalo totiž na príchod obľúbeného Mikuláša. Vianočné trhy sa začali už vo štvrtok 1. decembra. Na najmenších prišiel rád 5. decembra. Mikuláš tak potešil najmenších, tí starší si dopriali punč či niečo chutné pod zub.

Mikuláš aj v tomto roku prešiel so sprievodom cez celú Žilinu. Prešiel cez žilinské mestské časti, sídliská a napokon rozsvietil spolu s primátorom vianočný stromček na Mariánskom námestí.

Symbolickým rozsvietením vianočného stromčeka na Mariánskom námestí, Mikuláš otvoril brány Žiliny predvianočnému obdobiu. Čaro adventného obdobia dokresľuje vianočná výzdoba v meste.

O program pre deti, ale i dospelých nebola núdza. Okrem iného prebiehal aj krst CD „Deti a Jaro Gažo“ a tiež vystúpenie hudobnej skupiny Ploštín punk.

Fotky Mikuláša a rozsvietenia vianočného stromčeka v Žiline, si môžete pozrieť v našej priloženej fotogalérii.

FOTO: Mikuláš a rozsvietenie vianočného stromčeka
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM