Kultúra

Filmový nádielka v kine: Česká komédia aj americká smotánka

Štvrtkom sa už tradične začína filmový kolotoč premiérových filmov. Nenechajte si ujsť tieto novinky.

Ilustračný obrázok k článku Filmový nádielka v kine: Česká komédia aj americká smotánka
Zdroj: Ster Century Cinemas

Sedem statočných

Skvelý režisér Antoine Fuqua prináša na plátna kín vlastnú modernú verziu svetoznámeho príbehu o siedmich hrdinoch, ktorí sa rozhodli zobrať spravodlivosť do vlastných rúk. Mestečko Rose Creek neustále ohrozuje banda lotrov bezohľadného priemyselníka Bartholomewa Bogua (Peter Sarsgaard), ktorý sa v honbe za ziskom nezastaví pred ničím. Zúfalí obyvatelia pod vedením Emmy Cullenovej (Haley Bennett) sa rozhodnú požiadať o pomoc siedmich mužov, pre ktorých rovnako ako pre Bogua nijaké zákony neplatia. Nesúrodá skupina pištoľníkov, hazardných hráčov a nájomných lovcov sa podujme nevinných ľudí ochrániť a zastaviť Boguove vyčíňanie. Počas príprav na rozhodujúci súboj si títo siedmi najatí žoldnieri postupne uvedomia, že v tomto prípade pôjde viac ako o peniaze.

https://www.youtube.com/watch?…

Bociany

Bociany nosia deti… alebo to tak aspoň bolo. Teraz doručujú balíky pre globálneho internetového giganta Cornestore.com . Junior, najlepší bocianí doručovateľ spoločnosti, má byť povýšený, náhodne však aktivuje stroj na výrobu detí, ktorý vyprodukuje rozkošné dievčatko. Zúfalo sa snaží doručiť tento balík bez problémov, než to prekukne šéf . Junior a jeho priateľ Tulip , jediný človek na Bocianej hore, tak preteká s časom a pokúša sa o svoju vôbec prvú dodávku dieťaťa.

https://www.youtube.com/watch?…

Prázdniny v Provence

Léto neskončilo, zábava trvá. Vojta Kotek, Jakub Prachař a Kryštof Hádek se po zimní komedii Padesátka vrací na plátna kin s letní atmosférou a s francouzskou vůní v komedii Prázdniny v Provence. Režisér Vladimír Michálek je obsadil do rolí tří kamarádů a členů hudební skupiny, kteří utečou před svojí manažerkou až do slunné Francie k tetě jednoho z nich. Trochu se poflakují, hodně si užívají a taky potkají krásnou a sympatickou dívku, která umí lámat srdce. Každý z velké trojky kámošů je jiný, společně pak vrství více či méně šílené situace. Zavilý hulič marihuany, hláškující filosof a nesmělý basák dělají všechno ve větším, než malém množství.

https://www.youtube.com/watch?…

Café society

Ako klasické „allenovky“, je aj novinka Café Society z prostredia americkej smotánky. Príbeh sa odohráva v tridsiatych rokoch dvadsiateho storočia, kedy prichádza do Hollywoodu mladý muž Bobby (Jesse Eisenberg) a dúfa, že ako mnohí pred ním a po ňom prerazí vo filme. Zamiluje sa do strýkovej krásnej asistentky Vonnie (Kristen Stewart), a zblízka spozná prostredie bohémskej Café Society. Vďaka strýkovi, ktorý je agentom filmových hviezd sa dostáva medzi najvyššiu a najjagavejšiu hollywoodsku a newyorskú smotánku. Bobby túžil po zmene. Jeho život teraz naberie obrátky a nečakane romantický smer. Vtipný a častokrát aj dojímavý film berie diváka do plyšových hollywoodskych sídel, jagavých newyorských podnikov, priamo do centra škandálov, a tajomstiev najvyššej spoločnosti

https://www.youtube.com/watch?…

Plagáty k filmom ako aj program kina na najbližší týždeň nájdete nižšie vo fotogalérii.

Filmový nádielka v kine: Česká komédia aj americká smotánka
5
Galéria
Zdroj: Ster Century Cinemas
Zdroj: Ster Century Cinemas
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM