Igor Petrík Správy

Fenomén selfie zasiahol už aj náš kraj: Facebookoví nadšenci, TOTO je nápad našej župy!

Fenomén tzv. selfie fotiek sa šíri krížom-krážom po celom svete. Niet divu, že mu prepadlo množstvo ľudí aj v našom kraji. Žilinská župa na tento trend reaguje, aha čo naplánovala!

Ilustračný obrázok k článku Fenomén selfie zasiahol už aj náš kraj: Facebookoví nadšenci, TOTO je nápad našej župy!
Zdroj: TASR

Žilinská župa, s cieľom vzbudiť u mladých ľudí záujem o kultúrne pamiatky a posilniť ich vedomosti o inštitúciách, ktoré sú v jej zriaďovateľskej pôsobnosti, vyhlasuje aj tento rok súťaž pre milovníkov „selfie“ fotografií ODFOTSEBASA. Informovala o tom hovorkyňa Žilinského samosprávneho kraja Lenka Záteková.

„Pravidlá sú jednoduché, stačí sa od 27. marca do 30. apríla odfotiť v štýle „selfie“ pri inštitúcii alebo pamiatke Žilinského samosprávneho kraja, lajknúť facebookovú stránku Žilinský samosprávny kraj a svoju fotografiu tam zaslať do správy alebo na nástenku,“ vysvetlila hovorkyňa.

Ako ďalej uviedla, pravidlá a bližšie informácie budú zverejnené na facebookovej stránke Žilinský samosprávny kraj. „Minulý rok sa niesol v znamení „selfie,“ fotografických autoportrétov, ktoré ovládli celé Slovensko a v piatok 27. marca štartuje súťaž v Žilinskom kraji pre každého, kto tomuto trendu podľahol a má chuť získať atraktívne ceny,“ povedala Záteková a dodala, že hlasovať o najlepšiu fotku budú fanúšikovia facebookovej stránky, ktorí lajkami podporia svojich favoritov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM