Jozef Legéň Iné športy

Fanúšikovia Sagana milujú: Za jeho veci sú ochotní poriadne zacvakať

Dvadsaťtriročný Žilinčan Sagan, čerstvo už dvojnásobný držiteľ zeleného trička sa na počet fanúšikov nemôže stažovať. Po tohtoročnej Tour de France si získal srdcia množstva fanúšikov ako aj odborníkov, ktorí sú za jeho suveníry ochotní poriadne zaplatiť.

Ilustračný obrázok k článku Fanúšikovia Sagana milujú: Za jeho veci sú ochotní poriadne zacvakať
Zdroj: Webnoviny.sk

Cyklistov mediálny manažér Jozef Korbel prezradil, že chcú Saganove rukavice, čiapku a podobné osobné veci.

Že aj roztrhnutý dres má zberateľskú hodnotu, potvrdil priaznivec slovenského cyklistu Petra Sagana, ktorý mal po páde 23-ročného Žilinčana v prvej etape 100. ročníka Tour de France eminentný záujem práve o túto časť jeho odevu.

„Keď Peťo spadol na Korzike, jeden fanúšik mi poslal správu, že ten jeho roztrhaný dres chce stoj čo stoj odkúpiť za 500 eur, potom ešte ponuku zvýšil… Žiaľ, nemohol som vyhovieť, pretože Peter hneď povedal, že ten si odloží, lebo to bol jeho prvý pád na Tour. Samozrejme, chcú jeho rukavice, čiapku a podobné osobné veci,“ uviedol v interview na webe rozhovory.sk Saganov mediálny manažér Jozef Korbel.

Slovenský cyklista si pri spomínanom páde oškrel stehno, chrbát a lakte, ale napriek nešťastnému začiatku na konci Tour obhájil zelený dres lídra bodovacej súťaže.

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM