Krimi

Hrôzostrašné chvíle v predajni: Predavačka čelila útoku nožom i škrteniu!

V rukách polície skončil 23-ročný Ľuboš z okresu Prievidza, ktorý podľa polície pod zámienkou kúpy topánok prepadol predajňu, na predavačku vytiahol nôž a následne sa strhol zápas medzi nimi. Obvineného na úteku zadržali s pomocou občanov policajti.

Ilustračný obrázok k článku Hrôzostrašné chvíle v predajni: Predavačka čelila útoku nožom i škrteniu!
Zdroj: TASR

Stredajšia dramatická lúpež sa odohrala v predajni textilu a obuvi v obci Divina pri Žiline. Podľa hovorkyne žilinskej polície Jany Balogovej mladík prišiel do predajne a chcel si kúpiť topánky, ktoré si krátko predtým v predajni skúšal.

„Pokiaľ predavačka zavolala majiteľa, aby tovar nablokoval, mladík vyšiel z predajne a opätovne sa vrátil s nožíkom v ruke. So slovami, aby mu okamžite dala všetky peniaze, zaútočil na predavačku, ktorá mu pri zápase z ruky nožík vyrazila. Následne začal ženu škrtiť a opakovane žiadal od nej peniaze, na čo mu predavačka z kasy dala hotovosť 65,–€. S peniazmi mladík vybehol z predajne smerom k zastávke,“ uviedla Balogová.

Mladíka na úteku zadržala policajná hliadka vďaka aktívnej pomoci občanov. Žena pri napadnutí utrpela zranenia, ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie. Zadržaného mladíka vyšetrovateľ obvinil zo zločinu lúpeže. Zároveň spracoval podnet na návrh na vzatie obvineného do vyšetrovacej väzby. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému mladíkovi trest za mrežami sedem až dvanásť rokov.

foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM