Zuzana Gadušová Krimi

Dráma na moste nad železničnou traťou: Muž chcel skočiť pomedzi trolejové vedenie!

Hrozivé momenty na moste nad železničnou traťou! Policajti zbadali na mieste muža, ktorý preliezal zábradlie. Podľa polície chcel skočiť pomedzi trolejové vedenie rovno na železničnú trať.

Ilustračný obrázok k článku Dráma na moste nad železničnou traťou: Muž chcel skočiť pomedzi trolejové vedenie!
Zdroj: TASR

V obci Skalité v okrese Čadca došlo k dramatickej udalosti. Na linke 112 dostali oznámenie o podozrivom mužovi na moste, po tom policajti ihneď vyrazili na miesto.

„Policajti po príchode na miesto zbadali na moste pre peších neznámeho muža, ktorý preliezal zábradlie. Nechceli aby muža vyrušiť, tak ani nezasvietili žiadne svetlo. Muži zákona poznali prostredie,“ povedal žilinský policajný hovorca Radko Moravčík

Hovorca dodal, že keď za mužom vybehli na most, stál už za zábradlím a držal sa len jednou rukou. „Policajti sa k nemu opatrne priblížili. V tom sa však muž pustil aj druhou rukou a chcel zoskočiť pomedzi trolejové vedenie na železničnú trať. Policajti rýchlo zareagovali a v poslednej chvíli ho zachytili o bundu, vytiahli ho na most a zabránili mu v zoskoku na trať,“ dodal Radko Moravčík. Muža potom odovzdali zdravotníkom, ktorí ho previezli do nemocnice.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM