Rôzne

Dobré vtipy nikdy nesklamú, najmä ak sú zo Žiliny a okolia: Vybrali sme TOP 10

Sedíte pri stole s priateľmi zo všetkých kútov Slovenska a začnú padať vtipy z tej ktorej lokality. Určite to každý z nás dobre pozná. Čo však tie zo Žiliny a okolia, poznáte nejaké? My sme vybrali tie najlepšie.

Ilustračný obrázok k článku Dobré vtipy nikdy nesklamú, najmä ak sú zo Žiliny a okolia: Vybrali sme TOP 10
Zdroj: TASR

Na diaľnici pred Žilinou sa zrazí motorkár s vtáčikom. Chudák vtáčik spadne na zem, trhá sebou, ale ešte nie je mŕtvy. Motorkárovi sa ho uľútostí a opatrne ho odvezie domov. Tam ho položí do klietky, natrhá mu chleba, do misky naleje vodu a čaká, či sa uzdraví. Vtáčik sa za niekoľko dní skutočne preberie, rozhliadnite sa okolo seba a vidí mreže, chlieb a vodu. V tom mu dôjde, čo sa stalo a hovorí: „Ty vole, ja som ho zabil!“

O čom sa hádajú štyri blondínky v aute na ceste do Žiliny? Ktorá bude sedieť pri okne. A o čom sa háda päť blondínok v aute? Ktorá bude sedieť na rýchlostnej páke.

Čašník v žilinskom bare sa pýta hosťa: „Máte prázdny pohárik, mám vám priniesť ďalší?“ Hosť odpovie: „A čo budem robiť s dvoma prázdnymi pohármi?“

Poletuje anjel nad Žilinou, až zosadne na okno ambulancie: „Pán doktor, pán doktor nezdá sa vám že veľa fajčíte?“ vraví. „Ale veď aj moji kolegovia veľa fajčia,“ odvetí doktor. „Pán doktor, ale vy aj dosť pijete,“ nedá sa anjel. „Ale veď aj moji kolegovia si dosť vypijú,“ bráni sa doktor. „Pán doktor ale vy aj smilníte s pacientmi,“ doráža anjel. „Ale veď aj moji kolegovia to robia,“ kontruje doktor. „Pán doktor, pán doktor ale vy ste veterinár!“ zvolá anjel.

Rozhovor medzi dvoma blondínkami v žilinskej autoškole: „Včera som prešla v autoškole inštruktorovi cez rozum,“ hovorí prvá. „Áno a ako?“ pýta sa druhá. „Zadným kolesom,“ odvetí druhá.

„To je otrasné!“ vraví na plese manžel: „Najväčší idioti majú najkrajšie manželky!“ hnevá sa. „Ty sa mi zaliečaš!“ objíme ho manželka.

Mierne podnapitý chlap prechádza nočnou Žilinou. Zrazu stretne mladú černošku, ktorá stojí na okraji chodníka. Černoška ho osloví: „Odprevadíš ma?“ Chlap odpovie: „A čo budem robiť v Afrike?“

Poľovník v Malej Fatre prichytil v lese chlapa s autom a v jeho kufri našiel jeleňa. Oboril sa na neho: „Čo to má znamenať?“ pýta sa chlapa. „Nič. To je môj pes!“ odpovedá chlap. „A čo tie parohy?“ vyzvedá poľovník. „To je jeho problém!“

Žilinský futbalista je pred koncom svojej kariéry. Robí rozhovor s redaktorom a ten sa ho pýta, akoby chcel ukončiť svoju kariéru. „Chcel by som dať aspoň jeden gól,“ odpovedá futbalista.

Rozprávajú sa dvaja Žilinčania: „Jano, ako to robíš? Slopeš ako divý a nikdy som ťa nevidel opitého,“ čuduje sa jeden. „Vieš, to je tak. Strčím si prst do hrdla a keď sa mi omočí v rume, tak viem, že mám dosť,“ odvetí druhý.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM