Tlačové správy

Distribučné centrum Tchibo v Chebe sa úspešne rozbieha

Obrie distribučné centrum spoločnosti Tchibo v Chebe rozbehlo na začiatku decembra svoju činnosť expedíciou zásielok zákazníkom českého e-shopu. V prvom mesiaci rozbiehajúcej sa prevádzky bolo z Chebu rozoslaných takmer 30.000 zásielok.

Ilustračný obrázok k článku Distribučné centrum Tchibo v Chebe sa úspešne rozbieha
Zdroj: Media&Communication Consulting

V priebehu januára sa bude pôsobnosť tohto distribučného centra postupne rozšírla na ďalšie európske štáty, aktuálne je už obsluhované Slovensko. Zároveň beží druhá fáza výstavby, vďaka ktorej sa centrum stane druhou najväčšou logistickou stavbou v Českej republike.

„Prevádzku sme zámerne spustili v decembri, aby sme posilnili kapacity v predvianočnom nápore, a sme radi, že už tento otvárací mesiac prebehol úplne v súlade s našimi očakávaniami a plánmi. Distribučné centrum v Chebe postupne preberalo prípravu, balenie a distribúciu zásielok pre českých zákazníkov a deň za dňom zvyšovalo počet odchádzajúcich zásielok. To mohli zákazníci poznať na tom, že im boli ich objednávky doručované za kratšiu dobu. A ako je zrejmé z ich ohlasov, tento fakt práve pred Vianocami veľmi uvítali,“ uvádza Richard Hodul, generálny riaditeľ spoločnosti Tchibo Slovensko.

Teraz čaká distribučné centrum Tchibo v Chebe ďalšia expanzia, a to nielen v rámci aktuálnejprevádzky, no tiež vo výstavbe. Zásielky sa expadujú okrem Českej republiky aj zákazníkom na Slovensko, do Maďarska a Rakúska. Zároveň prebiehajú práce na druhej fáze výstavby, po dokončení ktorej dosiahne celková rozloha budov 73.000 m2, čo z projektu urobí druhú najväčšiu logistickú stavbu v Českej republike. V plnej prevádzke potom bude z Chebu odchádzať až 40.000 zásielok denne. Zákazníkov na Slovensku tiež môže potešiť bezplatné doručenie zásielky.

Viac na: www.tchibo.sk, www.tchibo.com/sk, www.facebook.com/TchiboSlovensko.

Zdroj: Media&Communication Consulting
Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM