Jozef Legéň Krimi

Desivé chvíle medzi životom a smrťou: Auto skončilo vo Važskom kanáli, v akcii boli potápači

Hrozivo vyzerajúca nehoda zalarmovala do pozoru viaceré záchranné zložky. Vodič so svojim autom skončil vo vodnom kanáli na rieke Váh. Na mieste nehody zasahovali aj potápači a hasiči so žeriavom.

Ilustračný obrázok k článku Desivé chvíle medzi životom a smrťou: Auto skončilo vo Važskom kanáli, v akcii boli potápači
Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok pred pol štvrtou hodinou poobede zasahovali hasiči pri vyťahovaní auta z vodného kanála na rieke Váh pri Bytči v časti Hliník nad Váhom. Zasahovali hasiči z hasičskej stanice v Bytči, potápači z hasičskej stanice v Martine a hasiči zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline so žeriavom.

„Vo vozidle sa nachádzala jedna osoba – vodič, ktorý z vozidla vyplával. Po určení miesta svedkami udalosti sa potápačom krátko po príjazde podarilo vozidlo na dne vodného kanála nájsť a upevniť naň lano. Vozidlo sa nachádzalo cca 25 metrov od brehu približne v 6-metrovej hĺbke a bolo prevrátené na streche,“ informoval Michal Kypus z Krajského riaditeľstva Hasičského záchranného zboru v Žiline.

Po nehode bolo auto navijakom pritiahnuté k brehu a žeriavom vytiahnuté na cestu. Miesto udalosti bolo odovzdané polícii.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM